Antonia are melodie nouă, „Matame”, în colaborare cu Erik Frank

Piesa “Matame” a fost compusă de Marius Dia, Alex Parker, Erik Frank (toţi trei sunt compozitori şi producători DeMoga Music), Olivia Addams şi produsă de Alex Parker şi Marius Dia.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Videoclipul de la “Matame” a fost filmat şi regizat de NGM Creative (Bogdan Păun regizor şi Alexandru Mureşan DoP), producţie video Loops Production.

“Clipul de la “Matame” este fix pe placul meu, mă caracterizează mult combinaţia între sexy şi funny. Este reţeta fatală pentru mine! Mi-am dorit foarte mult un videoclip de acest gen, să mă exprim cum vreau şi să schimb multe ţinute. NGM Creative şi Loops Production m-au ajutat să fac asta, sunt foarte talentaţi şi consider că avem chimie. Iar Erik a fost the right touch of spice cu prezenţa lui naturală şi cool”, a spus ANTONIA.

fara descriere

“Matame” a fost filmat la Suter Palace Heritage Hotel, cel mai luxos boutique hotel, construit la începutul secolului XX de către arhitectul Adolf Gustav Suter, care include 14 camere şi 3 apartamente amenajate în stil diferit, dar păstrând stilul autentic al palatului.

În apartamentul în care a filmat Antonia, au stat Beyonce şi Enrique Iglesias. Candelabrul care apare în videoclip este cel mai mare candelabru de Murano din Europa, de 14 metri lungime şi peste două tone.

Erik este cunoscut publicului din România pentru colaborarea cu INNA pentru piesa “Ruleta”, un super hit cu peste 184 000 000 de vizualizări.

fara descriere

ANTONIA a lansat anul acesta “Hotel Lounge”, dar şi colaborare cu Alex Velea şi Lino pe piesa “Sahara”, “Adio” cu Connect-R şi “Tango”.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate