Antonia e gravidă a patra oară? Care este adevărul

Este sau nu Antonia gravidă pentru a patra oară? Care este adevărul.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Antonia și Alex Velea formează un tablou frumos de familie. Cei trei copii pe care îi au le aduc zilnic zâmbetele pe buze. Însă, de data aceasta, se pune întrebarea: Este sau nu gravidă Antonia?

Recent, privirile au fost ațintite spre burtica Antoniei. A fost dezvăluit și un detaliu intim din viața lor și anume când durează...o partidă de amor!

Citeste si: Primele imagini de la priveghiul actriței Tamara Buciuceanu. A fost depusă pe scena de la Teatrul Bulandra! Imagini emoționante VIDEO

Citeste si: Clipe grele pentru Andra Măruță! Cântăreața a primit o veste tristă din partea fratelui ei

Citeste si: Gafă uriașă făcută de Ella de la Puterea Dragostei într-un live! Fanii o acuză că s-a dat de gol și că mama ei nu ar fi oarbă

Este sau nu Antonia gravidă pentru a patra oară?

„Alexandru Ionuț Velea…să știi că te iubesc mult și știu că nu m-ai înșelat niciodată cu vreo fană. Nu pentru că și tu mă iubești, ci pentru că știu că dacă te-ai culca cu oricare dintre fanele tale, îți iei închisoare de la 2 la 5 ani. Alex, puiuțul, iubi, pupi, mumi, susu…nu doar că te iubesc, dar te respect, pentru că deși ești foarte ocupat cu sala, concerte, studioul, în cele 5 minute cât ești acasă, tot ai timp să stai cu copiii, să gătești și să facem dragoste….E bine oricum, e bine!”, a spus Antonia într-un ”roast”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate