Antonia e gravidă a patra oară? Care este adevărul

Este sau nu Antonia gravidă pentru a patra oară? Care este adevărul.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

antonia

Antonia și Alex Velea formează un tablou frumos de familie. Cei trei copii pe care îi au le aduc zilnic zâmbetele pe buze. Însă, de data aceasta, se pune întrebarea: Este sau nu gravidă Antonia?

Recent, privirile au fost ațintite spre burtica Antoniei. A fost dezvăluit și un detaliu intim din viața lor și anume când durează...o partidă de amor!

Citeste si: Primele imagini de la priveghiul actriței Tamara Buciuceanu. A fost depusă pe scena de la Teatrul Bulandra! Imagini emoționante VIDEO

Citeste si: Clipe grele pentru Andra Măruță! Cântăreața a primit o veste tristă din partea fratelui ei

Citeste si: Gafă uriașă făcută de Ella de la Puterea Dragostei într-un live! Fanii o acuză că s-a dat de gol și că mama ei nu ar fi oarbă

Este sau nu Antonia gravidă pentru a patra oară?

„Alexandru Ionuț Velea…să știi că te iubesc mult și știu că nu m-ai înșelat niciodată cu vreo fană. Nu pentru că și tu mă iubești, ci pentru că știu că dacă te-ai culca cu oricare dintre fanele tale, îți iei închisoare de la 2 la 5 ani. Alex, puiuțul, iubi, pupi, mumi, susu…nu doar că te iubesc, dar te respect, pentru că deși ești foarte ocupat cu sala, concerte, studioul, în cele 5 minute cât ești acasă, tot ai timp să stai cu copiii, să gătești și să facem dragoste….E bine oricum, e bine!”, a spus Antonia într-un ”roast”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate