Vedete

Antonia, în centrul unui scandal! S-a îmbrăcat aşa, iar fanii au criticat-o dur: ”Praf. Doamne fereşte”

Antonia nu se fereşte să îmbrace ţinute care mai de care mai îndrăzneţe, iar de această dată artista a stârnit o adevărată discuţie aprinsă printre fani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Antonia, în centrul unui scandal! S-a îmbrăcat aşa, iar fanii au criticat-o dur: ”Praf. Doamne fereşte”


A fost protagonista unei şedinţe foto cu totul şi cu totul deosebită şi a ţinut să le arate şi fanilor ce haine a îmbrăcat. Totuşi, prietenii ei virtuali n-au fost prea încântaţi, întrucât ei au considerat că artista a dat-o în bară.
 


“Praf îmbrăcată”, “Daca fac abstracţie de bluza descheiată şi nu văd ca e combinezon, pot spune ca semeni cu Elvis Presley! ”, „Din ce în ce te prosteşti mai mult”, „Doamne fereşte”,  au comentat fanii de pe contul de socializare.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu icon photo

Vedete

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu

In 2013, cazul unei femei din judetul Botosani soca opinia publica, Valeria Iurescu cantand non-stop, vreme de o saptamana, pe patul de spital.

Titlu secțiune