Antonia, mesaj emoționant pentru Alex Velea!

Antonia și Alex Velea

Vedete

Antonia, mesaj emoționant pentru Alex Velea! Ce i-a declarat public, artista, iubitului ei? "Hai să renunțăm la bariere"

Antonia a postat un videoclip pe Instagram, în care îi face o declarație soțului ei, Alex Velea

Antonia este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi din țară și nu numai. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Velea, alături de care are doi fii minunați, Dominic, în vârstă de șase ani și Akim, patru ani. Familia lor a avut de suferit din cauza divorțului aflat în plină desfășurare, dintre Antonia și Vicenzo Castellano, cel cu care are o fetiță, Maya, în vârstă de 10 ani.

Antonia, declarație publică pentru Alex Velea

Antonia, mesaj emoționant pentru Alex Velea!

Antonia și Alex Velea

[Sursa foto: Instagram]

Antonia și Alex Velea sunt un cuplu de invidiat, mai ales pentru iubirea sinceră pe care și-o poartă unul pentru celălalt. De-a lungul timpului, au avut parte și de obstacole, dar au rdevenit mai puternici și și-au întemeiat o familie, cum mulți visează să aibă.

Citeste si: Antonia, dezvăluiri despre relația cu Alex Velea! Cine cedează primul într-o ceartă?

Artista a lansat o piesă superbă de dragoste, Amor, cu versuri emoționante, despre cât de frumoasă este iubirea.

Aceasta a ales să se filmeze recitând o parte din ele, etichetându-l în postare pe iubitul ei, de curând logodnic, Alex Velea, semn că toate cuvintele îi sunt dedicate lui.

"Ești ca o poezie scrisă pe piele, în completarea tatuajelor mele. Hai să renunțăm la bariere și să rămânem muți de plăcere! Să facem doi copii sau trei, să ridică castele și să ne punem toate visele în ele.", sunt versurile pe care Antonia, i le-a dedicat lui Alex Velea.

De ce nu și-au botezat Antonia și Alex Velea până acum copiii?

Antonia, mesaj emoționant pentru Alex Velea!

Antonia și Alex Velea

[Sursa foto: Instagram]

Cum în orice relație, nu e totul roz, și în cuplul format din Antonia și Alex Velea, au existat, de-a lungul anilor, câteva probleme. Una dintre ele este faptul că nu și-au putut boteza copiii nici până în ziua de azi. Antonia a rupt tăcerea și a explicat care este motivul pentru care Dominic și Akim nu au fost creștinați până în prezent.

"Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi. Pentru că aveau alt nume. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la 0 cu nunta.

Să iau numele lui și copiii la fel.", a declarat Antonia, în cadrul podcastului găzduit de Amalia Năstase.