Antonia, mult prea apropiata de un om din trupa ei! S-a imbratisat toata noaptea si a fost in tandreturi mari cu dansatorul “Freak”

Prezenta la un eveniment, intr-un club din Capitala, frumoasa cantareata Antonia a stat lipita tot timpul de unul dintre cei doi dansatori ai sai, fara sa-i pese prea mult de ochii celor din jur. ##VIDEO2742##

Distribuie pe:

Autor: Adi Voicu

fara descrierefara descriereIn mare voga in acest moment in Romania, Antonia a lasat mereu impresia ca pentru ea exista un singur barbat: sotul ei, Vincenzo Castellano. Considerata una dintre cele mai frumoasa femei din wowbiz, cantareata nu a aparut niciodata in vreo ipostaza care sa-i puna in pericol casnicia. Paparazzi WOWbiz au surprins-o insa pe Antonia, recent,  intr-o situatie compromitatoare, alaturi de un coleg de trupa.

Frumoasa cantareasa a mers la un eveniment in club, insotita de dansatorii sai. Cu unul dintre acestia, Antonia a fost extrem de apropiata. Mai exact, superba satena s-a imbratisat toata noaptea si a fost in tandreturi mari cu “Freak”, dansatorul ei.  Suspect sau nu, cei doi au plecat si impreuna din club, in jurul orei 2:00.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate