Antonia, o femeie dorita de multi barbati, chiar si insurati! Mutu: "Te admir ca femeie, poate se va infiripa ceva"

Antonia a fost dintotdeauna o femeie ravnita de multi barbati, chiar si insurati.

Distribuie pe:

fara descrierefara descriereUnul dintre ei este chiar Adrian Mutu care se pare ca i-ar fi trimis un mesaj in luna iulie a acestui an in care ii spunea cat de mult ar vrea sa o cunoasca si sa iasa impreuna la o cafea.

"Îmi place foarte mult cum cânţi, dar te admir şi ca femeie. Dacă vrei să ne vedem mi-ar face mare plăcere, mai ales că vin în curând în România. Cine ştie, poate o cafea, poate se va înfiripa ceva... Dacă nu vrei să ne vadă cineva în ţară, te aştept în Italia",
i-ar fi spus fotbalistul Antoniei.

Artista a ramas socata atunci de cele auzite si l-a ameninţat pe fotbalist ca va face totul public daca nu inceteaza. Imediat dupa scandal, Adi a scris un mesaj pe contul sau de Twitter in care nega toata povestea sustinand ca cineva ii face farse proaste.

"Ce a scris ziarul Fanatik despre faptul ca eu aş fi sunat-o pe Antonia m-a lasat mut. Probabil cineva i-a facut vreo glumă, dar eu personal nu am sunat-o şi mai mult nici măcar NU m-am întîlnit vreodată cu ea... Eu am o familie foarte frumoasă, pe care o iubesc şi pe care încerc sa o apăr de astfel de poveşti şi mai ales de aceste persoane meschine. Ar trebui să aveţi mai mult respect pentru mine cît şi pentru Antonia, fiind o femeie căsătorită ca şi mine!".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate