Antonia o sa planga in HOHOTE cand o sa vada fotografiile astea! Fetita ei, pe care nu a mai vazut-o de patru luni, a devenit model in Italia! Uite ce frumoasa e Maya!

Antonia trece printr-o perioada foarte grea! Ea spera ca divortul de Vincenzo Castellano sa se termine cat mai repede si sa isi vada fetita, Maya, de numai 3 ani.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereDe patru luni, de cand Maya a implinit 3 ani, Antonia nu si-a mai vazut fetita, care locuieste acum in Italia. Catalin Botezatu a postat pe un site de socializare doua fotografii cu micuta, care a participat la o parada de moda. Maya a urcat pe podium si s-a comportat ca un adevata model, semn ca de mica ii place si ei scena.

fara descriere"Cea mai frumoasa fetita din lume, Maya Castelano la prima ei prezentare de moda, si nu oriunde,in Italia!!! Iata deci un viitor next top model", a scris Bote.

fara descriereAntonia cu siguranta o sa planga cand o sa vada aceste fotografii. Asta mai ales ca nu si-a mai vazut fiica de o groaza timp. Maya a crescut foarte mult si este foarte frumoasa.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate