Antonia, prinsă în timp ce făcea dragoste cu Alex Velea! Detalii incendiare

Antonia a dezvăluit că a fost prinsă în timp ce făcea dragoste cu Alex Velea.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Antonia a stat astăzi de vorbă cu Teo Trandafir.

Cântăreața care se iubește cu Alex Velea, cu care are și doi copii, a povestit că a fost prinsă în timp ce făcea dragoste cu el. Antonia nu a vrut, însă, să dea mai multe detalii despre situația stânjenitoare în care a fost surprinsă și cine a fost persoana care a descoperit-o în momentele fierbinți cu Velea.

Ce declarații a făcut Antonia, azi, la Teo Show

fara descriere

Antonia a povestit cum a fost nevoită să cânte în fața a doar câțiva oameni, în Germania, într-un concert ratat. Și asta pentru ca niciun spectator nu a venit la cântarea ei. Antonia le-a cântat angajaților din clubul respectiv, apoi a plecat, supărată, acasă.

Citeste si: „Fiul meu și-a băgat cuțitul în mână”. Momentul în care Andreea Berecleanu a rămas fără aer

Citeste si: Alex Velea îi dă clasă Antoniei la câştigurile din muzică! Cântăreţul a încasat de 5 ori mai mulţi bani decât soţia sa!

Citeste si: Wow! Cum arată Laura Cosoi în costum de baie după naștere: "Am revenit la kilogramele de dinaintea sarcinii"

Am fost o dată în Germania. Aveau BAC-ul sau nu mai știu ce aveau, dar nu a ieșit nimeni din casă. Eram doar eu și barmanii. Am început să plâng. Bine, nu acolo! Și, ca să mă facă să mă simt mai bine, m-au pus să cânt. Am cântat două piese și am plecat!

Câteodată am impresia că oamenii nu vin la concerte ca să mă asculte, ci ca să mă studieze.

fara descriere

Despre fiul ei, Akim: A învățat să facă la oliță mult mai devreme ca Dominic. El face trei ani tocmai în decembrie. Dominic a învățat să facă la oliță abia la trei ani.

Bursucu a provocat-o la joc. Antonia a răspuns cu da sau nu la întrebările adresate de colegul de emisiune al lui Teo Trandafir.

- Da. Am fost surprinsă în momentele intime. Cu Alexandru, bineînțeles! Nu ne-au prins copiii, dar mai e timp!

- Am înșelat. Da. Când eram mică. În liceu.

- Da. L-am iubit în secret pe Alex Velea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate