Antonia și Alex Velea, despărțire în lacrimi! Frumoasa cântăreța nu s-a putut opri din plâns nici în fața camerelor de filmat

Alex Velea a plecat din țară. El și Antonia și-au luat la revedere cu lacrimi în ochi.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Alex Velea va pleca din România în Asia, acolo unde va fi concurent într-un show de televiziune. Cântărețul va face echipă cu Mario Fresh, în timp ce frumoasa lui iubită, Antonia, va rămâne acasă cu cei doi copii, Dominic și Akim.

„Nu am cum să merg cu Antonia, dar ea a fost de acord cu această decizie. Rămâne cu copiii. Aleg să fac echipă cu Mario, fiindcă el este obișnuit cu astfel de emisiuni în care să fie competitiv pe trasee”, a dezvăluit Alex Velea, în direct, la o emisiune despre decizia de a pleca în Asia cu fostul ”faimos” de la Exatlon.

fara descriere

Antonia nu a putut să nu îl conducă pe tatăl fiilor ei la aeroport. În timp ce își lua la revedere de la Alex Velea, artista a izbucnit în lacrimi. „Și el plânge, dar are ochelari de soare”, a spus ea, în fața camerelor de filmat.

Pe toată perioada participării lui la show-ul din Asia, Antonia și Alex Velea nu vor putea vorbi deloc, accesul concurenților la telefoane fiind strict interzis.

Citeste si: Carmen de la Sălciua își lansează sora mai mică în muzică: vor lansa o piesă împreună! ”Nu este doar un moft, este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna să fac”

Citeste si: Alexandra e fata cu care Gigi Becali se mândreşte cel mai mult! Vezi cum se distrează în vacanţe cea mai deşteaptă fiică a lui Becali!

fara descriere

Câți bani au câștigat Alex Velea și Mario Fresh în doar câteva zile

Tot ca o echipă, Alex Velea și Mario Fresh au câștigat bani buni înainte de Asia, chiar în urmă cu puține zile. Cei doi, alături de Lino Golden, au participat la Sărbătorile Iașului, unde au susținut un spectacol de zile mari, timp de mai bine de o oră. Surse din lumea artistică au dezvăluit apoi și pe ce sumă au urcat pe scena, și anume 7000 de euro, bani tocmai buni pentru a intra în conturi!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate