"Antonia sufera ca este pusa la zid. Ea considera ca n-are nicio vina ca s-a indragostit…" - VEZI ce i-a cerut artista lui Velea

Alex Velea si Antonia par sa-si planificat in amanunt divortul.

Distribuie pe:

fara descriereSe pare ca cei doi au convenit ca artista sa incheie prima casnicia cu Vincenzo dupa care si cantaretul sa faca acelasi pas in mare secret. Ei au ajuns in aceasta situatie intrucat Velea credea ca Antoniei ii va fi foarte greu sa divorteze de sotul ei, mai ales ca la mijloc este un copil.

"Alex Velea a crezut că Antoniei îi va fi dificil să iasă din propria căsnicie, fiind la curent, probabil, cu zvonul cum că bărbaţii din familia Castellano sunt foarte posesivi. Mai era şi problema fetiţei, pe care familia lui Vincenzo dorea să o crească în continuare. Cum-necum, Antonia a divorţat fără scandal, e o femeie liberă în acest moment. Imediat i-a cerut acelaşi lucru lui Alex Velea, adică să găsească o soluţie pentru a divorţa repede şi în linişte. Chiar dacă nu arată, Antonia suferă pentru faptul că este pusă la zid, considerând că n-are nicio vină că s-a îndrăgostit…"
a spus o sursa pentru ring.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate