Vedete

Antrenorul Dianei Belbita a fost facut KO in prima repriza pentru ca a luptat bolnav in China: „Imi cer iertare si imi este rusine”! Vezi ce boala l-a doborat pe Sandu Lungu!

Acum aproape o saptamana, antrenorul Dianei Belbita a fost facut KO in prima repriza. Sandu Lungu a fost afectat de zona zoster si a pierdut o partida de MMA.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Pe 12 mai 2018, antrenorul Dianei Belbita a fost facut KO in prima repriza. Sandu Lungu a participat la o gala de MMA la Beijing, dar in primul meci a fost facut knock-out de Chris Barnett. Lungu nu mai pierduse un meci de MMA din decembrie 2015 si a fost foarte afectat. El le-a explicat amicilor ca infrangerea a fost cauzata de faptul ca a luptat bolnav. „In legatura cu meciul din China, un esec total,stiu ca nu se cauta scuze, dar aici nu am cum sa nu amintesc faptul ca, inainte cu o saptamana de a merge, am facut zona zoster pe fond de oboseala si imunitate scazuta”, a explicat cel supranumit „Muntele Bihorului”. (vezi cum a asteptat-o Sandu Lungu pe Diana Belbita)

Antrenorul Dianei Belbita a fost facut KO in prima repriza. "Am vrut sa renunt la meci"

„Va rog, pentru cultura voastra generala, sa trageti un ochi pe google sa vedeti simptomele acestei nevralgii. La radacina nervului care se intinde pe toata partea dreapta a corpului, dureri pe care nu le doresc celui mai mare dusman. Muschi, oase, articulatii, simptome in cosul pieptului ca de infarct..am vrut sa renunt la meci, dar am semnat un contract..ilegalitate nu am facut luptand, pentru ca nu este contagioasa..Meciul era extrem de greu si daca eram sanatos, adversarul fiind luptator de top, dar boala a minimalizat sansele.”, a mai spus Sandu Lungu, cel care o pregateste pe Diana Belbita la Oradea.

Citeste continuarea materialului pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto 
Setări confidențialitate