Anul 2014 se anunta cel mai dezastruos: Va incepe Al Treilea Razboi Mondial si va veni sfarsitul lumii! Citeste predictiile complete

Cele mai importante predictii privind anul 2014 sunt extrem de sumbre, unii spunand ca va veni sfarsitul lumii sau ca vom avea parte de Al Treilea Razboi Mondial, in timp ce altii sustin ca Statele Unite vor intra in colaps economic.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere

Cei care sustin ca 2014 este anul in care lumea se va sfarsi se bazeaza pe predictiile vikingilor, potrivit carora 2014 este anul in care va avea loc Ragnarok, Armageddon-ul in mitologia nordica, potrivit Inquisitr.

Expertii au calculat ca Ragnarok-ul ar trebui sa aiba loc pe 22 februarie 2014.

Altii sustin ca 2014 este anul in care Coreea de Nord va declansa al Treilea Razboi Mondial, predictie care este vazuta drept avand cel putin un dram de logica.

Un alt scenariu al declansarii celui de-Al Treilea Razboi Mondial este bazat pe interventiile americanilor in Orientul Mijlociu, lucru ce ar duce la un razboi nuclear.

Ultima predictie privind 2014 este colapsul economic al Statelor Unite.

Mai multi experti financiari au estimat ca o prabusire a bursei americane este posibila in ianuarie, lucru care ar putea duce la un colaps economic mondial.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate