Anul acesta vei putea vizita hotelul de gheata de la Balea Lac in costum de carnaval! Vezi mai multe detalii

Tema Hotelului de Gheaţă de la Bâlea Lac, judeţul Sibiu, va fi, în acest sezon, carnavalul, lucrările de constucţie a obiectivului turistic urmând să înceapă în jurul datei de 1 decembrie, dacă vremea va fi favorabilă, până în prezent aproximativ 200 de turişti făcând rezervări.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descrierePotrivit Adelinei Grigoroiu, directorul de marketing al hotelului de la Bâlea Lac, judeţul Sibiu, turiştii au început să facă rezervări încă din timpul verii, numărul acestora ajungând, până în prezent, la 200, informeaza MEDIAFAX.

Grigoroiu a afirmat că aproximativ 80 la sută din rezervări au fost făcute de turişti străini. Tema hotelului va fi, în acest sezon, carnavalul, construcţia urmând să înceapă în 1 decembrie, dacă vremea va permite acest lucru.

"La Bâlea Lac a început încet să îngheţe, au fost şi câţiva fulgi de zăpadă, iar dacă vremea va fi favorabilă, construcţia hotelului va începe în jur de 1 decembrie", a declarat Adelina Grigoroiu.

Hotelul va avea 12 camere decorate în ton cu tema generală a carnavalului. Totodată, va fi construit din nou şi "satelitul" hotelului, o construcţie de tip molecular, formată din trei încăperi iglu, realizate pentru prima dată sezonul trecut. Cele trei igluuri anexate hotelului vor avea ca temă Rio de Janeiro, Veneţia şi Berlin.

Preţul unei camere duble, atât în perioada sărbătorilor de iarnă, cât şi în restul sezonului este de 300 de lei pe noapte, respectiv 400 de lei pe noapte la iglu. Dacă totul merge conform planului, hotelul va fi deschis în 25 decembrie, ca în fiecare an.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate