Anul Nou a venit in putulica goala! VEZI surpriza primului Revelion televizat in Romania, din 1958

Trecerea in Noul An, din 1957 in 1958, a marcat un moment ce avea sa se transforme intr-o veritabila traditie pentru romani: Televiziunea Romana a transmis primul program de Revelion. Doar ca la miezul noptii, telespectatorii au avut parte de o surpriza simpatica. Anul Nou a aparut intruchipat de un baietel de vreo doi anisori, venit in putulica goala, fiind acoperit doar de o simpla esarfa pe care scria 1958.

Distribuie pe:

Primul Revelion TVR 1 1958

fara descriereIn ultima noapte a anului 1957 romanii s-au strans cu mic cu mare in sufrageriile lor sau ale vecinilor care aveau televizor! Pentru prima data Televiziunea Romana transmitea un spectacol de Revelion! Programele de Anul Nou aveau sa fie din acel moment veritabile spectacole de revista, de stand-up comedy sau concerte cu cei mai indragiti solisti, formatii sau actori. In acei ani grei ai comunismului, cand cenzura era la putere romanii radeau cu pofta, mancau si beau. Uitau de griji pentru o noapte...

In cadrul primei transmisiuni, imediat dupa miezul noptii, telespectatorii au avut parte de o surpriza simpatica. Un baietel de aproximativ doi anisori a aparut din spatele unui brad impodobit, purtand doar o banderola pe care scria 1958. In rest, gol golut! In putulica goala... Momentul a fost uitat de-a lungul timpului, insa inregistrari mai exista pe Internet. Suntem curiosi cine este acel copil si, mai ales, ce face acum si cum i-a influentat acel moment viata. Daca aveti informatii privind identitatea baietelului care a interpretat rolul Anului Nou in 1958 va rugam sa ne contactati la [email protected].


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate