Anul trecut isi scoteau ochii, iar azi filmeaza impreuna. Jean de la Craiova si Liviu Guta au cazut la pace!

Anul trecut, pe vremea asta, un scandal urias avea loc la filmarile pentru Revelion ale unei televiziuni nationale. Protagonisti, Jean de la Craiova si Liviu Guta, la cearta lor asistand circa 30-40 de persoane, artisti, producatori, regizori si cameramani.

Distribuie pe:

fara descriereLiviu Guta, la revelionul de anul trecut, de la un post tv, alaturi de Serghei Mizil si PepeTotul a pornit de la o neintelegere, Jean de la Craiova fiind anuntat de catre producatori ca va fi gazda serii si va avea onoarea sa prezinte show-ul de Anul Nou. Cand a ajuns insa la platoul de filmare, acesta ar fi descoperit ca va avea un coprezentator, respectiv pe Liviu Guta, moment in care artistul a vorbit cu seful productiei, batandu-i obrazul ca nu asa le-ar fi fost intelegerea. In acel moment, producatorii show-ului de Revelion l-au “decazut” din drepturi pe Liviu Guta, acesta ajungand sa piarda statutul de prezentator pentru care nu era oricum remunerat, insa, ce-i drept, pozitia ii facea mare cinste. fara descriereJean de la Craiova a fost gazda RevelionuluiO persoana din echipa televiziunii a inceput sa faca glume pe seama lui Guta, spunandu-i ca nu are stofa de prezentator, iar de aici totul a degenerat si s-a sfarsit cu plecarea lui Liviu Guta de la filmari. “S-a comportat foarte urat cu mine o persoana din echipa si am plecat, da! Initial, imi spusesera de 3 ori ca voi fi coprezentator. Apoi s-au sucit. Cu Jean nu am nimic, nu comentez. Eu am venit pentru Serghei (n.r. Serghei Mizil) la filmari. Noi suntem amici buni si cand ne intalnim facem show, nu gluma”, a marturisit la vremea respectiva Liviu Guta pentru WOWbiz.ro.

fara descriereJean de la Craiova la filmarile de Revelion pentru Kanal D

fara descriereLiviu Guta nu a lipsit nici el de la filmarile Revelionului 2015 de la Kanal DEi bine, la un an de la producerea acestui incident, Liviu Guta si Jean de la Craiova au dat nas in nas din nou la filmarile de Revelion, de acesta data la cele organizate si realizate de postul de televiziune Kanal D. De parca nici nu ar fi existat divergentele din trecut si tot scandalul, cei doi artisti s-au comportat exemplar, au ras, au facut poante, iar atmosfera dintre ei si din platou a fost una de petrecere si sarbatoare, asa cum este firesc sa se intample la filmarile show-ului de Revelion.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate