Stiri

Anunt ANM: Cod galben de ploi, vant puternic si grindina, in 13 judete

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Anunt ANM: Cod galben de ploi, vant puternic si grindina, in 13 judeteicon photo
 
ANM a emis noi avertizari nowcasting cod galben de ploi, vant puternic si grindina pentru 13 judete, in vigoare luni dupa-amiaza.
 
Judetele vizate sunt Mehedinti, Gorj, Dolj, Prahova, Giurgiu, Arges, Dambovita, Teleorman, Brasov, Alba, Harghita, Mures si Sibiu.
 
 
In cazul judetelor Mehedinti, Gorj, Dolj, Prahova, Giurgiu, Arges, Dambovita si Teleorman, avertizarea este in vigoare pana la ora 16.00, iar al celorlalte pana la 15.30.
 
Se vor semnala averse ce vor cumula local 25 - 35 l/mp, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si izolat grindina de dimensiuni mici.
 
 
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune