Vedete

Anunt cutremurator al sotiei lui Adrian Daminescu: "Cel care mi-a fost partener de viata aproape doua decenii a parasit aceasta lume in 18 ianuarie 2003!"

Daniela este casatorita de 9 ani cu celebrul solist.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Anunt cutremurator al sotiei lui Adrian Daminescu: "Cel care mi-a fost partener de viata aproape doua decenii a parasit aceasta lume in 18 ianuarie 2003!" icon photo

Cunoscutul solist de muzica usoara Adrian Daminescu (60 de ani) este casatorit de 9 ani cu Daniela (53 de ani), angajata in cadrul Uniunii Nationale a Artistilor din Romania. Interpretul a avut mereu numai cuvinte de lauda pentru Daniela, recunoscand chiar ca aceasta i-a schimbat existenta. 

"Sotia mea m-a schimbat total, este o femeie cu principii foarte stricte. Umblam cu capul in nori, eram artist. Fara ea, acum as fi fost langa Madalina Manole. Ea m-a invatat tot, m-a invatat sa vad oamenii, sa-i simt, sa fiu cu picioarele pe pamant. Iubirea este echilibrul intr-o familie", povestea Daminescu intr-un interviu pentru Acasa TV. In aceasta dimineata, Daniela a postat un mesaj cutremurator in amintirea fostul ei partener de viata, rapus de o boala nemiloasa acum 15 ani, chiar pe 18 ianuarie. 

"Drum lin in lumina si printre stele!"

"DRUM DREPT SI LUMINOS CELOR CARE S-AU RIDICAT LA CER IN ZIUA DE 18 IANUARIE. DUMNEZEU SA II AIBA IN PAZA SA SI SA LE INALTE SUFLETELE. CEL CARE MI-A FOST PARTENER DE VIATA APROAPE 2 DECENII  A PARASIT ACEASTA LUME IN 18 IANUARIE 2003, DUPA O LUPTA CRANCENA CU O BOALA NECRUTATOARE. AU TRECUT 15 ANI, SIGUR, VIATA ISI URMEAZA CURSUL DAR DATORIA NOASTRA, A CELOR RAMASI AICI , PE PAMANT ESTE SA II POMENIM SI PRETUIM PE APROPIATII NOSTRI RIDICATI LA CER. DRUM LIN, IN LUMINA, PRINTRE STELE SI ODIHNA VESNICA. AMIN.", a scris Daniela Daminescu. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune