Anunț de ultima oră pentru români! Se prelungește starea de alertă cu încă 30 de zile

Starea de alertă se prelungește cu încă de 30 de zile în România.

Starea de alertă se prelungește 
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis în ședința de luni, 11 ianuarie, Hotărârea numărul 3, faptul că starea de alertă se va prelungi cu încă 30 de zile. Măsurile de siguranță care se vor impune în perioada următoare. 

Starea de alertă se prelungește 

Începând cu data de 13 ianuarie 2021, se propune prelungirea stării de alertă la nivel național, pentru o perioadă de 30 de zile.

Citeste si: Un fost șofer român de TIR, mort de frig în Italia. Sute de persoane s-au rugat pentru el în piața din Genova

Starea de alertă se prelungește 

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

„Se propune prelungirea stării de alertă pe întreg teritoriul național, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 13.01.2021”, prevede art. 1 al Hotărârii CNSU nr. 3/2021, cu detalierea măsurilor și a restricțiilor în anexă.

Astfel, doar câteva dintre restricțiile impuse pentru următoarea perioadă sunt regăsite mai jos, dar și în documentul care atestă Hotărârea cu numărul 3. 

 

  • Se consideră necesară menținerea obligativității purtării măștii de protecție în spațiile publice, la locul de muncă, în spațiile comerciale, precum și în mijloacele de transport în comun.
  • Se propune menținerea interdicției desfășurării de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise şi/sau deschise, publice şi/sau private.
  • Se propune menținerea interdicției organizării de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive etc.) în spaţii închise și deschise cum ar fi, fără a se limita la acestea, saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente.
  • Se propune menținerea interdicției de circulație în interiorul localităților pentru persoanele aflate în grupuri pietonale mai mari de 6 persoane care nu aparțin aceleiași familii, precum și formarea unor asemenea grupuri.
  • Se propune menținerea interdicției de circulație în toate localitățile, pentru toate persoanele, în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 23.00- 05.00, cu excepții motivate.

Hotărâre nr. 3 din 11.01.2021  

Anexă Hotărârea nr.3

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

O femeie din Cluj și-a pus capăt zilelor chiar în seara dintre ani! Aceasta a scris un mesaj de adio pe Facebook: „Ce e azi poate dispărea mâine”

Raed Arafat a vorbit despre redeschiderea școlilor: ”Până în 8 februarie se va continua online”

AMENZI DE REVELION 2021. Autoritățile sunt în alertă în noaptea dintre ani

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

Calendar Ortodox 16 mai 2021. Cei mai mari sfinți pe care i-a dat Moldova

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Informația momentului. A intrat în COMĂ. Toți așteptăm o minune

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies