Anunț de ultimă oră! Programul teraselor se va prelungi până la ora 24. Ce a declarat Ludovic Orban

Anunț de ultimă oră! Ludovic Orban a anunțat că programul teresalor se va prelungi până la ora 24.

Distribuie pe:

Autor: A.R.


In articol:

Progam prelungit terase
Program prelungit pentru terase

Veste bună pentru antreprenorii din toată țară! După perioadă în care tersale s-au închis la ora 23, Ludovic Orban vine cu o veste bună. Indignarea petrecăreților, dar și a antreprenorilor, l-a făcut pe premier să se gândească mai bine la situația actuală.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, detalii de ultimă oră! Cu ce s-a confruntat artista timp de 10 ani: "Timp de 10 ani..."

Citeste si: Vulpița, prima reacție după ce a fost filmată în timp ce îl înșela pe Viorel! "Te omoară cu bătaia..."

Citeste si: Imagini șocante! Polițiști umiliți în timp ce transportau la secție un bărbat. Toată scena a fost filmată pe Tik-tok

Programul teraselor, prelungit până la ora 24

Odată cu prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile, Guvernul va aproba și prelungirea programului de la terase până la ora 24. Ludovic Orban a mai precizat faptul că prelungirea programului teraselor va fi aprobată de către Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

„Am avut mai multe solicitări legate de prelungirea programului până la ora 24 pentru terase și mi-am dat acordul. Va exista o decizie, dacă nu cumva a și fost aprobată, a CNSU, pentru a pregungi programul până la ora 24”, a declarat Ludovic Orban, conform Mediafax.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

În plus, vor exista și alte modificări, doar că acestea sunt chestiuni mai mici. Schimbările care vor avea loc îi privește pe sportivi și diplomatici. 

”Altele sunt chestiuni mai mici, legate de prezența la loturile naționale a sportivilor care activează în alte țări, să se permită fără a se aplica regulile de izolare. De asemenea, chestiuni legate de diplomație și de corpul diplomatic”, a adăugat premierul.

Ludovic Orban
Ludovic Orban a vorbit și despre micile schimbări care vor avea loc

Stare de alertă pentru încă 30 de zile?

Guvernul urmează să decidă, vineri, dacă prelungește sau nu starea de alertă pentru alte 30 de zile, în urma unei propuneri făcute de către Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

S-a publicat deja pe site-ul Guvernului proiectul de hotărâre privind prelungirea stării de alertă.

„Începând cu data de 16 august 2020 se prelungeşte cu 30 de zile starea de alertă pe întreg teritoriul ţării, instituită prin Hotărârea Guvernului nr. 394/2020 privind declararea stării de alertă şi măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de 2 / 2 COVID-19, aprobată cu modificări şi completări prin Hotărârea Parlamentului României nr. 5/2020, cu modificările şi completările ulterioare, prelungită prin Hotărârea Guvernului nr. 476/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României şi măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările şi completările ulterioare, şi prin Hotărârea Guvernului nr. 553/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 17 iulie 2020, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările şi completările ulterioare”, se arată în proiect, potrivit News.ro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

VIDEO Tatăl lui Nicos o face praf pe Mona! Giovanni recunoaște că a întreținut relatii intime cu concurenta de la Puterea Dragostei: „Și mie mi-a făcut ...”

Carmen de la Sălciua, detalii de ultimă oră! Cu ce s-a confruntat artista timp de 10 ani: "Timp de 10 ani..."

Vulpița, prima reacție după ce a fost filmată în timp ce îl înșela pe Viorel! "Te omoară cu bătaia..."

Connect-R, de urgență pe mâna cadrelor medicale! Cu ce se problemă se confruntă artistul

Incendiu cumplit la Băilești: mătușa unor copii striga după ajutor din spatele unui geam înshis

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies