Anunț de ultimul moment despre pensii! Ministrul Muncii a dat primele declarații: „Rog poștașii să nu le mai spună oamenilor că banii nu vor ajunge la timp”

Violeta Alexandru, Ministrul Muncii, a anunțat astăzi, 24 august, că următoarele pensii vor ajunge ”și mărite și la timp”.

Distribuie pe:

Autor: A.R.


In articol:

Violeta Alexandru
Violeta Alexandru, Ministrul Muncii, în cadrul unei ședințe

Violeta Alexandru, Ministrul Muncii, a specificat, în urma unui mesaj postat pe Facebook, faptul că îi roagă pe poștași să nu le mai transmită pensionarilor că vor exista întârzieri, pentru că aceștia ”nu merită nici zvonuri false, nici minciuni”.

Violeta Alexandru, detalii despre pensii

„Vor ajunge la timp! Următoarele pensii vor ajunge şi mărite şi la timp. Vom duce lucrurile cu bine până la final! Pensiile vor ajunge la timp. Pensionarii nu merită nici zvonuri false, nici minciuni despre pensiile din septembrie. Merită respect! Respectul se câştigă prin seriozitate”, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Un bărbat s-a sinucis în timp ce era live pe Facebook! Doi copii au rămas fără tată!

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: Ozana Barabancea și-a dat fostul soț în judecată! Care ar fi fost motivul pentru care vedeta ar decurs la acest gest?

Citeste si: Cum a slăbit, de fapt, Oana Roman? Vedeta a declarat tot: "Aceste proceduri m-au ajutat să slăbesc..."

În plus, Ministrul Muncii a mai transmis un mesaj pe contul său de Facebook pentru poștași.

"Îi rog pe poștașii care le (mai) spun pensionarilor că nu vor primi pensiile la timp, să rămână angajați serioși. Am cunoscut mulți angajați serioși în Poștă. Celor care au intrat în campanie electorală sau celor care sunt obișnuiți să nu aibă încredere, le spun că #sepoate face treabă și în administrație sau în companiile de stat. Cu seriozitate, în fiecare zi - nu din când în când - și cu un autentic spirit de echipă”, a scris, luni, pe Facebook, Violeta Alexandru.

Decizia care privește mărirea pensilor

Guvernul va creşte pensiile cu 14%, precizând, totodată, că este o creştere ”extrem de mare” pe care Guvernul se angajează să o poată finanţa atât anul viitor, cât şi urmărtorii ani. 

”Este o creştere extrem de mare care ne angajăm să o putem finanţa atât pe anul viitor, cât şi pe anii care vor urma. În ceea ce priveşte alte creşteri ulterioare, orice altă decizie de creştere a pensiilor va fi luată doar pe baza unor analize economice extrem de serioase”, a explicat Orban.

 

 

 

Urmatorul articol
Citește și:

Un bărbat s-a sinucis în timp ce era live pe Facebook! Doi copii au rămas fără tată!

Doliu la Puterea Dragostei! David trece prin momente cumplite

Cum se comportă George Burcea în intimitate? Viviana Sposub a dat detalii intime. Toată lumea a rămas mască

Noi simptome ale conoravirusului au fost descoperite! Toți românii trebuie să știe asta!

Cum a slăbit, de fapt, Oana Roman? Vedeta a declarat tot: "Aceste proceduri m-au ajutat să slăbesc..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies