Anunț important pentru părinți! Încep înscrierile la grădiniță. Cum arată calendarul

Ministerul Educației a făcut primul anunț oficial de când au fost închise școlile, cu privire la înscrierile la grădinițe.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Anunț important pentru părinți! Încep înscrierile la grădiniță


In articol:

Ministerul Educaţiei a anunţat, luni seară, că înscrierile la grădiniță încep în 8 iunie, iar reînscrierile în 25 mai. Instituția a anunțat pe pagina de Facebook că a aprobat calendarul de înscriere în învățământul preșcolar.

Când încep înscrierile la grădiniță?

Iată Calendarul de înscriere

25 mai - 5 iunie - etapa de reînscriere la grădiniță

8 iunie - 3 iulie - etapa I de înscriere la grădiniță

20 iulie - 10 august - etapa a II-a de înscriere la grădiniță

11- 31 august - "corecturi"

Acesta este primul anunț oficial făcut de Ministerul Educației privind înscrierile la grădiniță, după ce școlile din România au fost închise în 11 martie din cauza pandemiei de coronavirus.

Citeste si: Scandal de proporții la Survivor România! Ghiță a amenințat-o pe Elena: „Închide-ți gura, să nu ți-o închid eu. Dacă îți dau un rever de palmă, te fac...”

Citeste si: Un băiețel de opt ani din Bistrița, gest emoționant pentru polițiști. Cum a fost răsplătit de oamenii legii

Citeste si: Tatăl lui Hamude de la Puterea dragostei, arestat preventiv. Este bănuit că ar fi ucis 10 oameni

Ministrul Educației, Monica Anisie, a declarat, duminică seară, la Digi 24, că înscrierea la grădiniță și la clasa pregătitoare se va face online.

"Avem o noutate. Noutatea este atât la grădiniţă, cât şi la clasa pregătitoare, că înscrierea se va face online, iar pentru clasa pregătitoare am revizuit calendarul şi am anunţat deja că evaluarea psiho-somatică a copiilor va fi înlocuită cu o declaraţie pe propria răspundere a părinţilor sau a tutorilor legal instituiţi şi o fişă completată de grădiniţa pe care a frecventat-o elevul", a spus Monica Anisie.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate