Anunț oficial făcut de Raed Arafat. Ce urmează în România după scenariul 4: „Dacă o ținem tot așa…”

Raed Arafat, secretar în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, este încrezător în măsurile luate de autorități împotriva coronavirusului.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

România a intrat în scenariul 4, după ce, până la data de 31 martie, au fost confirmate 2245 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus pe teritoriul țării noastre.

Raed Arafat, secretar în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, este optimist și spune că autoritățile române au acționat la timp, motiv pentru care virusul s-a răspândit mai lent la noi în țară.

“Este foarte greu de anticipat. Noi avem obligaţia si luăm în considerare scenariul care e cel mai rău. Trebuie să ne pregătim pentru el. Dacă o ţinem aşa, poate că vom ieşi din această situaţie.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Poate, dacă nu se schimbă tiparul şi dacă continuăm să luăm măsuri, e posibil să limităm răspândirea. Dacă apar situaţii mai deosebite într-o zonă, trebuie să îi asigurăm pe cei din sectorul medical cu protecţia necesară.

Aşteptăm să vină 100.000 de combinezoane. Sâmbătă aşteptăm un avion militar de la baza NATO din Ungaria cu un transport de combinezoane. Noi am luat măsuri pe care alte ţări de abia acum le iau, de aici şi acţiunea mai lentă a virusului”, a declarat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Citeste si: Adina Alberts, gest impresionat în plină pandemie de COVID-19: "Mă ofer voluntar și mă pun la dispoziția oficialităților"

Citeste si: Sergiu, tăticul călăreț care a impresionat toată România, le-a mulțumit oamenilor, cu lacrimi în ochi: „Voi fi dator toată viața mea”

Citeste si: Adelina Pestrițu a cerut ajutor fanilor ei: "Doar așa putem să ne salvăm unii pe alții"

Bilanţul îmbolnăvirilor cu coronavirus a ajuns la 2.460 în România!

Bilanţul îmbolnăvirilor cu coronavirus a ajuns, pe data de 1 aprilie, la 2.460, în ultimele 24 de ore fiind înregistrate 215 cazuri noi. Numărul deceselor la persoane diagnosticate cu coronavirus este de 85. La ATI sunt 57 de persoane, 34 fiind în stare gravă. De asemenea, 252 de persoane s-au vindecat şi au fost externate.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

”Bombardierii” se plâng că la izolare ”e mai rău ca la pușcărie! Manea de carantină cu blesteme și miel la proțap

Arthur de la Ceptura, coșmar în autoizolare! Soția lui a făcut febră mare, tușește și nu se poate ridica din pat! În plus, Ramona este epileptică și nu mai are medicamente

O nouă umilință pentru Dan Bittman. Solistul trupei Taxi i-a dat o replică genială în versuri, după declarațiile penibile de la Antena3

Manuela se întoarce la Puterea Dragostei? Declarațiile făcute de brunetă

Pandemia de coronavirus a anulat petrecerea pe care Andreea Esca a așteptat-o cu sufletul la gură! Soțul vedetei a împlinit 50 de ani! Vezi ce mesaj i-a trimis Esca lui...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies