Anunțul care a apărut pe contul de Instagram al Biei de la Puterea dragostei: "M-am hotărât"

Anunțul postat de Bia de la Puterea dragostei pe contul său de Instagram

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Bia de la Puterea dragostei a postat pe Instagram un anunț de vânzare.

Bia, fosta concurentă de la Puterea dragostei, a pus la Instagram stories un anunț de vânzare a unei mașini. Este vorba despre un Opel albastru. Prețul de vânzare este de 3300 de euro.

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

fara descriere

Internauții care o urmăresc pe Bia pe Instagram au crezut că ea este cea care își vinde mașina, dar bruneta a făcut imediat lumină. Este mașina unei prietene! Tânăra vrea să-și vândă autoturismul și a rugat-o pe Bia s-o ajute cu o postare pe conturile de socializare. "Este vorba despre o prietenă. M-am hotărât s-o ajut", a explicat Bia, concurenta de la Puterea dragostei, emisiunea prezentată de Andreea Mantea la Kanal D.

Bia l-a amenințat cu bătaia pe Jador

Bia de la Puterea dragostei l-a amenințat cu bătaia pe Jador. "La scurt timp de la plecarea din casă, mi-a zis că ea are multe cunoștințe afară și o să mă bată, o să aibă ele grijă de mine!!! Totul a pornit de la faptul că ea a vorbit urât despre mine și Bogdan Mocanu dincolo de emisiune și firește, noi am ripostat și am atacat-o cu…Livian.

Citeste si: Bia de la Puterea dragostei a plecat din emisiune: „Am refuzat să merg la alte spitale...”

Îmi pare rău că s-a ajuns aici, căci Bia părea o fată bună la început și Bogdan chiar o plăcea, însă, la prima plecare a ei din casă, ne-am dat seamă că nu era deloc persoana pe care noi o simpatizam în show. A spus niște cuvinte urâte și, din acel moment, Mocanu nu a vrut să mai aibă de a face cu ea. Cum sunt prieten cu el și i-am luat apatarea, probabil, de aici și amenintatile din convorbiri. Dar asta e... Mergem mai departe", a povestit Jador la WOWbiz.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate