Anunţul cutremurător al părinţilor lui Răzvan Ciobanu, la aproape un an de la moartea fiului lor: “Trebuie să plecăm. Vom lăsa totul aici, bani, maşină, casă”

Părinţii lui Răzvan Ciobanu vor comemora în curând un an de la moartea designerului.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Părinţii lui Răzvan Ciobanu trec printr-o perioadă teribilă, după decesul fiului lor. Ei au o pagină de facebook dedicată pensiunii pe care o deţin, acolo unde postează diverse mesaje de suflet, cele mai multe legate de credinţă. (vezi ce se întâmplă cu pisica favorită a lui Răzvan Ciobanu)

Citeste si: Raportul oficial al mortii lui Razvan Ciobanu. Cum a murit, de fapt creatorul de moda. Dezvaluiri cutremuratoare, tinute in secret sapte luni de zile

Citeste si: Primul Crăciun fără Răzvan Ciobanu! Părinții designerului au făcut bradul la pensiunea din Mălaia. cum azi arată locația | EXCLUSIV

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: Răzvan Ciobanu a trimis un SMS înainte de moarte! Ce transmitea în el este cutremurător

“Va veni vremea când trebuie să plecăm. Vom lăsa totul aici, bani, maşină, casă, oameni. Chiar dacă pare trist, acesta este adevărul. Fii om, fii corect, ajută, nu umili, respectă, iubeşte, trăieşte! Poate că azi eşti sus, dar mâine nu se ştie”, este ultimul mesaj distribuit de părinţii designerului. 

Anunţul cutremurător al părinţilor lui Răzvan Ciobanu. Designerul a decedat pe 28 aprilie 2019

Dosarul morţii lui Ciobanu a fost clasat, spre nemulţumirea apropiaţilor. Avocata Laura Vicol, cea mai bună amică a lui Ciobanu, consideră că vinovatul moral este Iulian Cercel, proprietarul maşinii în care a murit Ciobanu. "Data morţii este 28 aprilie, a murit seara târziu, aproape de ora 23,00 şi a fost găsit apoi pe câmp, dimineaţa, la 7. Era singur în maşina, asta s-a descoperit şi la expertizare. A murit din cauza leziunilor, a fost aruncat prin parbriz şi ulterior greutatea maşinii l-a strivit. A mers pe acel drum fără să apese pe pedala de frână, de aceea singura speculaţie pertinentă a fost că a suferit un atac cerebral. Nu există un raport INML pentru că toate organele au fost distruse, dar asta ar fi concluzia noastră firească. ”, a declarat Laura Vicol la România TV. 

Vinovatul moral este Iulian Cercel. În lunile de pseudo-amiciţie dintre ei, s-a inflitrat în viaţa lui într-o perioadă în care prietenii lui nu au auzit strigătele lui de ajutor. Nu se afla la faţa locului, i-a fost urmărit telefonul. Iniţial, m-am gândit că Răzvan a fost bătut şi lăsat acolo, sau că a fost urmărit şi forţat să iasă de pe şosea. Dar nu s-a întâmplat asta. Îşi dorea mult să vină acasă, şi pentru că nu avea cum altfel, s-a urcat în maşina morţii", a mai spus prietena lui Răzvan Ciobanu.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Răzvan Ciobanu a fost dat în judecată de cea mai bună prietenă! Avocata Laura Vicol l-a executat silit de patru ori pe designer! EXCLUSIV

Dezvăluiri șocante în cazul accidentului lui Răzvan Ciobanu! A fost strivit de mașina care s-a rostogolit peste el

Calendar ortodox 1 noiembrie 2020. Sfinții care vindecau toate bolile. Rugaciunea care rostită astăzi face minuni pentru sănătate

Ce au descoperit în locul în care designerul Răzvan Ciobanu a murit

Răsturnare de situație în dosarul morții lui Răzvan Ciobanu. Laura Vicol: „Răzvan a făcut infarct înainte să intre pe acea bucată de drum”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies