Anunțul dramatic făcut în cazul Sala! Ce au găsit echipele de intervenție

Echipele de intervenție care caută avionul dispărut la bordul căruia s-a aflat Emiliano Sala au descoperit două perne de scaun, care provin cel mai probabil din aeronavă.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Bucăţi din două scaune ale epavei avionului cu care Emiliano Sala călătorea spre Cardiff au fost aduse la mal de mare şi au fost descoperite pe o plajă din Surtainville, din Peninsula Cotentin, Franţa, informează mediafax.ro.

"După o analiză preliminară am ajuns la concluzia că, cel mai probabil, aceste perne sunt de la avionul dispărut", au precizat oficialii Diviziei pentru Investigarea Accidentelor Aviatice.

Descoperirea a dus la reluarea căutărilor oficiale, care vor avea loc pe o rază de 4 mile nautice, sub apă.

"Din cauza condițiilor meteo, ne așteptăm să putem începe căutările subacvatice la finalul acestei săptămâni. Căutările vor dura trei zile. Se vor folosi sonare și echipamente speciale pentru a încerca să determinăm locul în care se află epava avionului dispărut. Dacă epava va fi găsită, vom folosi un echipament controlat de la distanță pentru a o analiza sub apă", au mai adăugat oficialii.

Avionul în care se afla Emiliano Sala a dispărut de pe radar luni, 21 ianuarie, atunci când acesta se deplasa pe ruta Nantes - Cardiff. Sala se îndrepta spre echipa cu care tocmai semnase, Cardiff City. Transferul atacantului argentinian, care a fost coleg cu românul Tătărușanu la Nantes, se făcuse pentru 17 milioane de euro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate