Anuntul facut de Adrian de la Puterea dragostei la 5 luni de relatie cu Larisa! Nimeni nu se astepta la asta: ''Nu te voi putea iubi...''

Adrian si Larisa s-au cunoscut la ''Puterea dragostei'' si, desi au trecut prin multe incercari, cei doi foști concurenți își traiesc povestea de iubire frumos si discret.

Distribuie pe:

Autor: O.P.

fara descriere

La 5 luni de relatie, Adrian i-a facut o super declaratie de dragoste Larisei. ''Jur ca nu te voi putea iubi mai mult decat in aceasta clipa si totusi, stiu ca te voi iubi maine. Te iubesc! 5 luni de cand ne iubim!", a fost mesajul lui Adrian pentru Larisa. 

Vezi postarea lui Adrian de la Puterea dragostei AICI 

Adrian, fostul concurent de la Puterea dragostei, atac furibund! Ce a putut să spună despre Bianca și despre toți cei care au rămas în casă!

fara descriere

Adrian, fostul concurent de la Puterea dragostei, atac furibund la adresa concurenților din casă.

Adrian a atacat-o pe Bianca și a vorbit foarte urât și despre toți cei care au rămas în casa Puterea dragostei.

Fostul concurent de la Puterea dragostei care se iubește cu Larisa, blonda pe care a cunoscut-o în timpul competiției de la Kanal D, susține că toți tinerii rămași în casă încearcă să-l copieze.

Adrian Iancu mai spune despre Bianca, una dintre favoritele publicului, că ar fi fost dispusă să se culce cu toți băieții din casă.

"O pupați în cur pe asta acum? (...) Nu aveți pic de caracter! Bă, mânca-v-aș, cum să spuneți, mă, că nu s-ar fi uitat Bianca la băieți dacă i-ar fi văzut pe stradă? Păi asta, doar când și-au dat tricourile jos, a vrut să le @#$% &^%$", a scris Adrian Iancu pe Instagram.
"Băi frate, așa analfabeți? Așa falși? V-ați hotărât să spuneți adevărul în ultima săptămână? Până acum l-ați gândit? (...) De vorbit nu știți, cu engleza nu mai zic. Au rămas animale, pinguini cu sindromul Down, amuzanți rău voi așa", a mai scris fostul concurent de la Puterea dragostei,

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate