Vedete

Anuntul facut de Andreea Mantea, in direct: "Colegii mei m-au anuntat ca astazi..."

Andreea Mantea a facut un anunt important pentru participantii emisiunii "Te vreau langa mine".

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Anuntul facut de Andreea Mantea, in direct: "Colegii mei m-au anuntat ca astazi..." icon photo

Prezentatoarea TV Andreea Mantea i-a informat pe participantii emisiunii "Te vreau langa mine" ca astazi vor fi vizitati de foarte multe persoane, mai ales in cautarea iubirii. Participantii care isi doresc o relatie amoroasa vor merge la paravan pentru a cunoaste persoanele care vin special pentru ei.

"Anul asta vreau sa schimb, sa improvizez, vreau sa fac cu ce ma sfatuiti. Nu stiu daca e farsa, inca trebuie sa ma obisnuiesc, daca vi se face rau, eu nu o sa va bag in seamna, deoarece cred ca este farsa. Colegii mei m-au anuntat ca astazi au venit foarte multe persoane si vom avea foarte multe paravane", a spus Andreea Mantea.

De asemenea, Andreea Mantea a primit un buchet cu flori de la unul dintre participantii emisiunii cu ocazia zilei sale de nastere.

 
Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTOicon photo

Vedete

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTO

Aniela este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei. Deşi e printre ultimele intrate în casă, ea a reuşit să se certe cu toate fetele.

Titlu secțiune