Vedete

Anuntul facut de Andreea Mantea, in direct: "Colegii mei m-au anuntat ca astazi..."

Andreea Mantea a facut un anunt important pentru participantii emisiunii "Te vreau langa mine".

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Anuntul facut de Andreea Mantea, in direct: "Colegii mei m-au anuntat ca astazi..." icon photo

Prezentatoarea TV Andreea Mantea i-a informat pe participantii emisiunii "Te vreau langa mine" ca astazi vor fi vizitati de foarte multe persoane, mai ales in cautarea iubirii. Participantii care isi doresc o relatie amoroasa vor merge la paravan pentru a cunoaste persoanele care vin special pentru ei.

"Anul asta vreau sa schimb, sa improvizez, vreau sa fac cu ce ma sfatuiti. Nu stiu daca e farsa, inca trebuie sa ma obisnuiesc, daca vi se face rau, eu nu o sa va bag in seamna, deoarece cred ca este farsa. Colegii mei m-au anuntat ca astazi au venit foarte multe persoane si vom avea foarte multe paravane", a spus Andreea Mantea.

De asemenea, Andreea Mantea a primit un buchet cu flori de la unul dintre participantii emisiunii cu ocazia zilei sale de nastere.

Am găsit-o pe soacra Elenei Udrea! Mama lui Adrian Alexandrov este stabilită în Italia! Femeia îşi umple timpul croşetând pulovere pentru familie, în timp ce fiul ei se ocupă de bebeluşă în Costa Rica FOTO icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”icon photo

Vedete

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”

S-a aflat se salariu oferă Cătălin Cazacu pentru cei care sunt interesaţi să se angajeze la firma sa de pază.

Titlu secțiune