Anunțul făcut de Andreea Mantea înainte de Gală! E vorba despre concurenții de sezonul trecut: "Din păcate..." - Bogdan Mocanu s-a supărat: "Suntem discriminați!"

Anunțul făcut de Andreea Mantea înainte de Gală! E vorba despre concurenții de sezonul trecut: "Din păcate..." - Bogdan Mocanu s-a supărat și a comentat imediat: "Suntem discriminați!"

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Andreea Mantea a stat de vorbă cu concurenții de la Puterea dragostei. Prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei le-a spus concurenților de sezonul trecut că ei nu vor putea câștiga premiul de 1500 de euro pus în joc în fiecare săptămână, în cazul în care vor fi favoriți.

Andreea Mantea le-a explicat concurenților de sezonul trecut, Bogdan Mocanu și Mary, de ce nu este corect ca ei să intre în lupta pentru bani.

fara descriere

Andreea Mantea: Am vești importante astăzi. Pentru că au fost atât de multe discuții și pentru că nu ar fi corect față de noii concurenți ca vechii concurenți să vină din spate cu toți susținătorii lor și să câștige premiul de 1500 de euro.

Citeste si: Interviu savuros! Iancu Sterp a luat bătaie din cauza fratelui său mai mare, Culiță: "Am picat de prost"

Citeste si: Hamude de la Puterea dragostei s-a filmat în aeroport și a dat vestea! Fanii abia așteptau să-l revadă

Citeste si: Dani Mocanu a fost reclamat pentru că promovează violul în videoclipul "Curwa"! Femeile cer ca manelistul să fie sancţionat, iar melodia să fie retrasă!

 

Bogdan Mocanu: Nu cred! Suntem discriminați noi acum!

Anunțul făcut de Andreea Mantea înainte de Gală! E vorba despre concurenții de sezonul trecut: "Din păcate..." - Bogdan Mocanu s-a supărat

Andreea Mantea: Nu sunteți discriminați, ei sunt. Ei sunt nou-veniți.
Din păcate, concurenții vechi nu vor avea șansă să câștige suma de 1500 de euro, în această săptămână, în cazul în care veți fi favoriți. Ar fi incorect față de concurenții noi, ei nu au avut șansa asta. Nu au avut șansă să strângă atâția susținători. Dacă ieșiți favoriți, nu veți câștiga suma de bani, dar veți primi protecție, nu veți putea fi eliminați.

fara descriere

Andreea Mantea a anunțat apoi care sunt cei mai votați concurenți de la Puterea dragostei săptămâna aceasta.

Cele mai votate fete:
Andreea
Bia
Ella

Cei mai votați băieți:
Iulian
Andrei
Livian

Favoritul săptămânii: Livian
Favorita săptămânii: Ella

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate