Anunţul făcut de Bianca Drăguşanu după doar trei luni de relaţie! Vrea să îşi petreacă restul vieţii lângă Alex Bodi

Bianca Drăguşanu îl iubeste pe Alex Bodi din ce în ce mai mult.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Bianca Drăguşanu a avut câteva relaţii de lungă durată, dar când toată lumea credea că îi merge bine din punct de vedere sentimental, blondina lua prin surprindere pe toată lumea. Aşa s-a întâmplat şi în cazul relaţiei cu Victor Slav. Când diva părea să fie liniştită şi fericită alături de cel căruia i-a dăruit un copil, cei doi au anunţat sfârşitul relaţiei de iubire dintre ei. A încercat să-şi găsească echilibrul lângă Tristan Tate, dar relaţia lor a fost scurtă şi plină de certuri şi împăcări. Nu a trecut mult şi Bianca a apărut la braţul unui bărbat plin de bani şi de muşchi. 
 
fara descriere
 
Alex Bodi, noul bărbat din viaţa blondinei, pare să o facă pe aceasta cu adevărat fericită. Relaţia lor a evoluat rapid, iar ea a ajuns să cunoască deja familia iubitului ei bogat, inclusiv pe fiicele şi fosta lui soţie. Şi pentru că vrea să arate lumii întregi că este sigură că afaceristul este jumătatea ei, Bianca a luat pe toată lumea prin surprindere.
 
fara descriere
 
Diva a primit în dar de la iubitul ei un buchet uriaş de trandafiri împreună cu o felicitare pe care era scrisă data în care a început relaţia lor, dar şi data în care sărbătoreau trei luni de iubire.„Din 1 septembrie pentru totdeauna”, a scris şi Bianca în dreptul imaginii, semn că, după doar trei uni de relaţie, este hotărâtă să rămână lângă Alex Bodi. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate