ANUNŢUL făcut de CARMEN DE LA SĂLCIUA: ”Curge prin vene iubirea ta”! Cui i-a făcut o «declaraţie de dragoste!»

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Carmen de la Sălciua nu se sfieşte niciodată să-şi arate dragostea pentru persoanele importante din viaţa ei. Mai mult decât atât, artista alege întotdeauna să-şi împărtăşească în mod public sentimentele, obişnuindu-şi fanii cu mesaje emoţionante.
 
De data asta, Carmen de la Sălciua si-a surprins fanii cu o declaratie de dragoste: ”Curge prin vene iubirea ta”! Nu, nu este vorba de vreo declaratie de dragoste pentru vreun barbat, ci este vorba de noua ei piesa pe care urmeaza sa o lanseze in scurt timp. 
 
Carmen de la Sălciua, una dintre cele mai sexy si apreciate artiste din muzica populara si de petrecere, le-a transmis urmăritorilor ei virtuali că este fericită va lansa una dintre cele mai emoţionante melodii de dragoste, intitulată ”Curge prin vene iubirea ta”,  cu un mesaj puternic şi sensibil. 
 

 

 
"Sunt foarte fericita. Saptamana viitoare voi filma videoclipul piesei ”Curge prin vene iubirea ta”, care va fi lansat la cateva zile dupa. Este o piesa de dragoste, cu un mesaj puternic si sensibil... sunt sigura ca va veti regasi foarte multi in aceasta piesa speciala! Va multumesc pentru ca imi sunteti alaturi in orice moment, iar pentru asta va pretuiesc enom de mult! Va iubesc! Fac totul pentru voi!", a declarat Carmen de la Sălciua.
 
VIDEO:
 

 
 
Deşi trece printr-un divorţ controversat, intens mediatizat, şi dureros, Carmen de la Sălciua încearcă să se concentreze pe carieră, şi pe celelalte lucruri care o fac fericită şi subliniază că ea este singura responsabilă de fericirea ei. Sfârşitul unui mariaj este o traumă pentru fiecare dintre parteneri, iar semnele lăsate în suflet de eşecul unei relaţii sunt greu de vindecat. Cu toate astea, Carmen de la Sălciua este pregatita sa iubeasca din nou: "Iubirea e un sentiment atat de frumos! Doar pentru faptul ca odata ceva nu a mers, nu inseamna ca trebuie sa renuntam la a mai iubi! Orice femeie din lume iubeste sa fie apreciata la adevarata ei valoare, orice femeie isi doreste sa fie inteleasa, sa nu vorbeasca nimic si totusi omul de langa ea sa inteleaga totul!", a declarat Carmen de la Salciua pentru heynews.ro.
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: