Anunțul făcut de DIICOT! A confirmat oficial temerile tuturor! Ce au arătat probele ADN din curtea lui Gheorghe Dincă

Probele ADN prelevate din curte lui Gheorghe Dincă au confirmat faptul că Alexandra Măceșanu a fost ucisă de criminalul din Caracal.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

„DIICOT continuă activităţile începute in ziua de ieri, potrivit comunicării anterioare, prin cercetarea efectuată de echipe complexe, a locuinţei inculpatului, echipe formate din procurorii care efectuează UP, poliţişti specializaţi în cercetarea infracţiunii de omor, criminalişti şi poliţişti din cadrul structurii specializate a IGPR - DCCO. Precizăm că, în urma analizelor de laborator ale probelor ridicate, efectuate până în prezent, a rezultat profilul genetic al unei SINGURE persoane, respectiv Măceşanu Alexandra Mihaela, concluzie fundamentată ştiinţific pe compararea acestui profil genetic determinat cu profilul genetic determinat al părinţilor Alexandrei”, este anunțul oficial din partea DIICOT.

Citeste si: Maria Ghiorghiu: „Nu pot să stau și să dorm, în timp ce fetele sunt chinuite! Alexandra și Luiza trăiesc!” Unde s-ar afla adolescentele răpite de Gheorghe Dincă

Citeste si: Cazul Sorina. Micuţa locuieşte într-o vilă de un milion de dolari în SUA! Vezi cum arată casa de vis a părinţilor adoptivi ai Sorinei!

Citeste si: Ce spune un criminolog italian despre discuția Alexandrei cu operatorul 112! Ce comportament ar fi trebuit să aibă

Rezultatele au fost cumunicate de către reprezentații INML vineri seară, iar astăzi au fost comunicate și publicului.

”După ce a primit datele, DIICOT a procedat la informare in regim de urgentă, conform dispoziţiilor art. 1 al. 2 din OUG nr. 78/2016 privind organizarea şi funcţionarea DIICOT şi art. 62 al. 2 din Legea nr. 304/2004 cu modificările şi completările ulterioare privind organizarea judiciară. Concluzia expertizei nu este o informaţie confidenţială în cadrul urmăririi penale, ci este o informaţie de interes public, care trebuia comunicată familiei, fapt pentru care, familia victimei a fost de îndată şi neîntârziat anunţată, din respect şi compasiune faţă de suferinţa pe care o resimte, având in vedere şi solicitarea acesteia in acelaşi sens, respectiv de a nu lua cunoştinţă din alte surse de informare”, au mai spus reprezentații DIICOT. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate