Anunțul făcut de Florin Salam! S-a decis și nu mai e cale de întoarcere: "Nu vă supărați pe mine"

Ce anunț a făcut Florin Salam în urmă cu puțin timp.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Anunțul făcut de Florin Salam în urmă cu puțin timp.

Anunțul făcut de Florin Salam! S-a decis și nu mai e cale de întoarcere: "Nu vă supărați pe mine"

Florin Salam a luat o decizie și a anunțat că nu mai e cale de întoarcere. Manelistul a ținut ca toată lumea să afle că nu va mai face pentru nimeni dedicații video.

fara descriere

"Bună ziua!

Anunț foarte important: De azi nu mai fac niciun fel de dedicație video. Nu vă supărați pe mine, dar, dacă fac unuia, se supără ceilalți. De acum, fac video doar la cei la care mă duc. Vă mulțumesc frumos! Fanii mei, vă pup și vă iubesc!", a scris Florin Salam pe contul lui de Facebook.

Probleme în trupa lui Florin Salam! ”A venit momentul să vă spun ce se întâmplă cu mine și familia mea”

Florin Salam este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști de la noi și, evident, este invitata la petreceri de fițe alături de trupa lui. Iar unul dintre membrii trupei lui Florin Salam are probleme cât se poate de serioase în viața sa.

Citeste si: Adi Minune, în lacrimi! Ce l-a determinat pe celebrul manelist să plângă minute în șir! Totul s-a aflat după câteva zile

Citeste si: Florin Salam și-a tras microfon cu cristale Swarovski! Cum arată bijuteria manelistului?

Citeste si: Bombă în lumea manelelor! Florin Salam și-a tras Rolls-Royce! Limuzina costă sute de mii de euro VIDEO EXCLUSIV

Mai exact, unul dintre cei mai vechi colaboratori ai lui Florin Salam, clăparul trupei, Marian, are probleme serioase în viața personală, având datorii uriașe la cămătari.

Iar de curând, Marian, membrul trupei lui Florin Salam a luat o decizie grea. Să își recunoască problemele, să spună, clar, că este într-o situație fără ieșire și că, de fapt, e la un pas să renunțe la muzică și la colaborarea cu Florin Salam din cauza chestiunilor financiare care îl presează. ”A venit momentul să vă spun ce se întâmplă cu mine și cu familia mea! De foarte multă vreme plătesc dobânzi... abia acum, în 2019, am reușit să le pun stop! Acum vreau să înțelegeti un lucru: lăsați-mă să vă dau bani pe rând, fiți înțelegători și lăsați-mă să vă dau bani înapoi așa cum pot! Nu mai rezist psihic presiunilor voastre! Eu înțeleg că vreți bani cât mai repede, ok, dar lăsați-mă să vă dau banii cum pot! Dacă nu mă înțelegeți sunt nevoit să mă las de meseria asta și după aceea nu știu ce se va întâmpla”, a notat pe contul său de socializare Marian, colegul de trupă al lui Florin Salam.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate