Anuntul facut de meteorologi! Va incepe sa ninga

Azi, vremea va fi inchisa si vor fi precipitatii in mare parte din tara.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereMeteorologii au anuntat ca va ploua in est, in sud si in centru. Dupa lasarea noptii, in Carpatii Orientali, pe crestele Carpatilor Meridionali si in Podisul Sucevei, ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare.

In Dobrogea si in Baragan, cerul este acoperit de nori si vor fi mai multe reprize de ploaie. Cantitatile de apa vor depasi izolat 15 l/mp. Vantul va sufla mai tare mai ales pe timpul noptii.

Vreme inchisa va fi si in Moldova sudica si in nordul Munteniei. Va ploua pe timpul zilei si se vor strange cantitati mai importante de apa. In jumatatea nordica a Moldovei, norii vor fi persistenti si va ploua. Cantitatile de apa vor depasi izolat 15 l/mp. Noaptea, ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare. Valorile termice vor porni de la 2 grade.

In nordul Transilvaniei si in Maramures sunt nori nori si ploi locale. Temperaturile scad usor fata de ziua trecuta. Noaptea, rafalele de vant vor depasi 50 km/h.

In centrul tarii va ploua toata ziua, iar pe crestele montane, la noapte vor fi si lapovite si ninsori. Vantul va sufla mai tare pe creste.

In sud-vest va ploua, iar vantul va sufla tare in timpul noptii.

In sudul tarii vor fi ploi in mai multe reprize, iar in estul Munteniei cantitatile de apa vor depasi izolat 15 l/mp.

In Bucuresti vor fi multi nori si reprize de ploaie. Vantul va sufla cel mult moderat, iar maxima va ajunge la 8-9 grade Celsius.

La munte, cerul va fi plin de nori si va ploua in majoritatea masivelor. Cantitatile de apa vor fi mai insemnate si se pot depasi izolat 15 de litri pe metrul patrat. La noapte, in Carpatii Orientali si pe crestele Meridionalilor, ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate