Anunţul făcut de Metrorex la scurt timp după incidentul de la metrou!

La câteva zile după ce o tânără a fost ucisă la metrou, fiind împinsă în faţa trenului de către o femeie, Metrorex a luat o decizie radicală, pe care a anunţat-o în urmă cu puţin timp.

Autor: T.S.
 
Astfel, în urma incidentului petrecut la metrou, la Dristor, mecanicii trenurilor de metrou au fost reinstruiţi pentru acordarea de atenţie suplimentară la intrarea la peroanele staţiilor şi pentru a lua toate măsurile pentru frânarea din timp a trenurilor în caz de urgenţă.
 
„Pentru evitarea unor evenimente neplăcute, Metrorex în colaborare cu Poliţia Metrou recomandă tuturor călătorilor păstrarea distanţei faţă de marginea peronului, marcată cu o linie de siguranţă.
În acest sens se transmit anunţuri mai dese prin instalaţiile de sonorizare din staţiile de metrou. De asemenea, mecanicii trenurilor de metrou au fost reinstruiţi pentru acordarea de atenţie suplimentară la intrarea la peroanele staţiilor şi luarea tuturor măsurilor pentru frânarea din timp a trenurilor în caz de urgenţă
”, se arată în comunicatul transmis de Metrorex.
 
De asemenea, Poliţia Capitalei face apel la cetăţeni să îşi păstreze calmul, precizând că oamenii legi sunt la datorie. Mai exact, reprezentanţii instituţiei precizează că poliţiştii acţionează în staţiile de metrou îmbrăcaţi în haine civile.

”Există (n.r. echipe de poliţişti) în permanenţă. Nu sunt atât de vizibile pentru că acţionează în civil”, a declarat Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, care a îndemnat oamenii să facă sesizări atunci când se simt în pericol. 
 
Precizările vin după ce, vineri, două femei au anunţat autorităţile că au fost ameninţate la metrou de o persoană necunoscută.
 
Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies