Vedete

Anuntul fals care i-a cutremurat pe fanii trupei Voltaj: "Azi in jurul orei 9:30 s-au stins din viata doi membri ai trupei Voltaj, in urma unui tragic accident pe valea Prahovei" Vezi cand s-a intamplat asta

Componentii trupei Voltaj au fost "omorati" din greseala acum 11 ani, cand aparusera stiri cu un accident groaznic de masina in care si-ar fi pierdut viata Calin Goia si Bobby Stoica.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Anuntul fals care i-a cutremurat pe fanii trupei Voltaj: "Azi in jurul orei 9:30 s-au stins din viata doi membri ai trupei Voltaj, in urma unui tragic accident pe valea Prahovei" Vezi cand s-a intamplat asta icon photo

In martie 2007, o stire raspandita pe internet a provocat panica in randul fanilor trupei Voltaj. "Azi in jurul orei 9:30 s-au stins din viata doi membri ai trupei Voltaj, in urma unui tragic accident pe valea Prahovei. Bobby Stoica si Calin Goia asi-au pierdut viata, iar Valeriu Ionescu se zbate intre viata si moarte. In memoria lor trimite acest mesaj mai departe. Dumnezeu sa-i ierte....asta a fost o formatie pe cinste, nu ii vom uita niciodata", asa suna mesajul macabru, potrivit Monitorului de Cluj.

Stirea care i-a cutremurat pe fanii trupei Voltaj: "Au preluat-o de la politia de acolo fara sa mai verifice! Este destul de socant"

Spre norocul lor, componentii trupei, in frunte cu Calin Goia, au aflat rapid de informatia falsa si au apucat sa-si linisteasca apropiatii. "Ni s-a spus ca informatia a pornit de la ceva corespondenti de presa din Prahova, care au preluat-o de la politia de acolo fara sa mai verifice", a declarat Calin Goia pentru Monitorul de Cluj, precizand ca nu crede ca ar fi fost vorba de ceva intentionat sau vreo farsa. "Nu suntem suparati, insa este destul de socant. Chiar acum ne-am intors de la un concert din Bulgaria, suntem in plin turneu, deci pe drumuri, si zvonul suna foarte credibil", explica solistul de la Voltaj. "Important este ca nu-i adevarat",  a marturisit Goia la vremea respectiva pentru monitorulcj.ro.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romaniaicon photo

Vedete

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romania

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, este campioana la fitness, insa din partea Ciprului.

Titlu secțiune