Anunțul lui Gheorghe Mărmureanu, după cutremurul devastator din Albania: ”Africa se rupe în două”

Gheorghe Mărmureanu a transmis un mesaj clar, după ultimele cutremure care au avut loc pe planetă.

Autor: A.V.

Gheorghe Mărmureanu a transmis un mesaj clar, după ce au avut loc ultimele cutremure pe planetă, în special seismul devastator de 6.6 grade din Albania.

Fostul șef INFP a transmis faptul că România nu ar avea probleme, dar continentul African ”se rupe în două”.

„Africa se rupe în două. Este o acţiune directă a Africii, pentru că deja acum toată lumea este acum convinsă că Africa este responsabilă de marile cutremure care au loc în Italia, de o parte şi de alta a Mării Adriatice, în

Albania şi alte ţări care sunt acolo, inclusiv Serbia, Macedonia.

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Citeste si: Ultimă oră: un tren cu 100 de călători din Teleorman a luat foc

Citeste si: O româncă de 17 ani, răpită în Italia! Mama ei crede că va fi dusă în Germania să se prostitueze!

Citeste si: O fetiță de 10 ani din Brăila a fost răpită de pe stradă, bătută și violată de doi bărbați

Tot ce pot să confirm la această oră este că aceste acţiuni ale Africii nu vor afecta România, pentru că văd că sunt numai cutremure de suprafaţă. În Vrancea avem mai mult cutremure de adâncime.

Aceste cutremure de suprafaţă nu pot afecta falia de mare adâncime a Vrancei, care la ultimul cutremur mare de anul trecut a fost la peste 150 km.

Vom vedea mai târziu ce se mai întâmplă. Africa împinge către nord, se rupe… O parte din ea s-a rupt deja şi acţionează prin sistemul Adria, care înseamnă Marea Adriatică.

Asta va fi o acţiune de lungă durată. Partea dreaptă se rupe şi o ia către India. Partea dreaptă a Africii, împreună cu Madagascarul vor forma un nou continent, care se va depasa către India. Vom vedea ce se mai întmplă pe partea stângă”, a declarat, Gheorghe Mărmureanu la RTV.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies