Anunțul lui Tzanka Uraganul că vrea la ”Puterea Dragostei” a provocat o adevărată furtună printre femeile din viața lui

Andrei Velcu a devenit celebru cu numele de manelist, "Tzanka Uraganul”, și este cunoscut în rândul cântăreților de petrecere.”Tzanca” vrea la Puterea Dragostei și îi trimite mereu mesaje lui Jador, unul dintre concurenții din show, în speranța că acesta ”îi va pune o vorbă bună” producătorilor emisiunilor.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Ca să-l convingă pe Jador să îl ajute, manelistul îi tot spune acestuia că are succes la femei. Iar asta pare să fie adevărat, cel puțin după reacțiile pe care Tzanka Uraganul le-a provocat în rândul femeilor cu care are, în vreun fel sau altul, legătură.

Citeste si: Tzanca Uraganul se dă bine pe lângă Jador! Manelistul vrea la Puterea Dragostei

Citeste si: Scandal uriaș la Puterea Dragostei! Nu l-ai văzut niciodată pe Bogdan Mocanu așa: „Am avut o ieșire”

Citeste si: E incredibil ce a putut să-i facă Jador Simonei! S-a răzbunat pentru palma pe care a primit-o! "Atunci când ai 1,30..."

Mai exact, după ce a fost citit articolul de pe WOWbiz.ro, o serie de domnișoare au decis să intervină, simțindu-se lezate la modul cel mai serios de ideea manelistului. Astfel, una dintre aceste domnișoare, susțin sursele noastre, s-a plâns amicilor ei că Tzanka Uraganul uită că are un copil cu ea și nu vrea să petreacă timpul cu micuțul pe care îl au împreună și că aleargă după publicitate.

Mai mult, femeia despre care, în lumea manelelor, se știe că i-ar fi ”oficiala” lui Tzanka Uraganul, ne-au precizat sursele noastre, a fost de-a dreptul supărată că artistul se vrea la ”Puterea Dragostei”. Și, ne-au spus amicii lor, râzând pe înfundate, Tzanka Uraganul a avut de dat o serie de explicații cât se poate de serioase în fața domnișoarei cu pricina, mai ales că, de la începutul anului, de când sunt împreună, el o prezintă doar ca fiind ”soția lui”. ”Tzanka Uraganul a încurcat-o, toate femeile cu care ale legătură i-au sărit în cap. Nu știe pe unde să mai scoată cămașa, a tot încerca tăs le explice că la ”Puterea dragostei” ar profita doar de imagine. Niciuna nu l-a înețeles, prima e supărată că nu are grijă de copil, a doua e nervoasă că e convinsă că a pus ochii pe vreuna de acolo. La ce tărăboi e, Tzanka Uraganul nu știe ce să mai facă”, ne-au precizat sursele citate, amuzându-se din plin de situația manelistului care insistă să ajungă la ”Puterea dragostei”.

Tzanca Uraganul vrea să fie urmașul lui Florin Salam

Manelistul Tzanca Uraganul își dorea să fie urmașul lui Florin Salam, după ce acesta a declarat că nu mai cântă în România. Tzanca Uraganul a spus că va onora toate contractele unde Salam nu va mai ajunge, însă îl va ajuta de câte ori este nevoie pe acesta. ”Bineînțeles că îl voi ajuta unde am să pot și eu. Voi fi prezent pentru fratele meu, Florin Salam, pe care îl iubesc și mă iubește”, a scris Tzanca Uraganul pe una dintre rețelele de socializare.

În altă ordine de idei, acum doi ani, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), în lupta cu maneliștii, l-a ”atacat” pe Tzanca Uraganul. Mai exact, achiziția unei mașini de 140.000 euro cu care a rupt gura târgului și live-urile de la nunți postate de cel mai în vogă manelist al acelui moment, Andrei Velcu, alias Tzanka Uraganul, i-a motivat pe inspectori să-l verifice pentru a stabili dacă banii și bunurile pe care le deține provin din surse legale și dacă s-a plătit vreun impozit pentru ele. Solistul, a cărui activitate a fost catalogată drept una de risc fiscal ridicat, și-a vărsat oful în rândul prietenilor săi căci a fost ”descotorosit” de ceva bani lichizi pe care nu i-a putut justifica și pe care acum îi vrea înapoi. Iar acesta nu este singurul scandal cu Tzanca Uraganul, acesta lăudându-se, acum ceva vreme, că s-a iubit cu Cristina Guță.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: