Stiri

Anuntul meteorologilor: Temperaturi de vara cu averse si descarcari electrice. Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


PROGNOZA METEO ANM. Vremea se va mentine deosebit de calda pentru aceasta data, dar va deveni in general instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, mai ales joi dupa-amiaza. Ploile vor avea si caracter torential si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 18 grade pe litoral si 31 de grade in Lunca Dunarii. si bucurestenii vor avea parte de vreme calda, iar spre seara e posibil sa ploua. Temperatura maxima va fi de 30 de grade.

PROGNOZA METEO. La noapte, vremea va fi deosebit de calda. Cerul va fi variabil si doar izolat vor mai fi ploi de scurta durata, posibil insotite de descarcari electrice, cu precadere la munte. Temperaturile minime vor fi cuprinse, in general, intre 6 si 15 grade. Izolat vor fi conditii de ceata.
 
In Capitala, cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura minima va fi de 13...14 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.


 
PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va mentine deosebit de calda pentru aceasta data, dar va deveni in general instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, mai ales dupa-amiaza si in prima parte a noptii, in jumatatea de nord a tarii, la deal si munte si pe arii restranse in celelalte zone. Ploile vor avea si caracter torential si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 18 grade pe litoral si 31 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre 7 si 15 grade. Dimineata si noaptea, izolat, vor fi conditii de ceata.
 
LA BUCUREsTI. Vremea se va mentine deosebit de calda. Cerul va fi variabil, cu innorari spre seara si noaptea, dar conditiile pentru averse vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 29...30 de grade, iar cea minima de 12...14 grade.
 
PROGNOZA METEO VINERI. Valorile termice vor fi mai scazute decat in intervalul precedent si se vor apropia de mediile climatologice, exceptand regiunile sudice si sud-estice, unde vor fi in continuare mult mai ridicate decat normalul perioadei. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice, in special pe parcursul zilei, pe arii restranse in sudul, estul si centrul tarii, precum si la munte. Vantul va avea unele intensificari in estul si sud-estul teritoriului precum si in zona montana inalta. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 18 si 28 de grade, iar cele minime intre 3 si 15 grade.


 
LA BUCUREsTI. Vremea va fi in continuare mult mai calda decat in mod normal la aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari, mai ales dupa-amiaza si seara, cand va creste probabilitatea pentru averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 26...27 de grade, iar cea minima de 12...14 grade.
 
PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea va fi deosebit de calda. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, mai ales dupa-amiaza si seara in regiunile sud-vestice si vestice si in zonele montane aferente, unde, pe arii restranse se vor semnala averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului, in Moldova si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 29 de grade, mai scazute pe litoral, iar cele minime intre 4 si 17 grade.
 
LA BUCUREsTI. Vremea se va mentine deosebit de calda. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 26 de grade, iar cea minima va fi de 9...11 grade, potrivit RTV.
 
PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea se va mentine deosebit de calda. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, mai ales dupa-amiaza in regiunile vestice, nord-vestice si la munte, unde izolat vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 19 si 28 de grade, cu cele mai coborate valori pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse intre 2 si 16 grade.
 
LUNI, MARTI si MIERCURI vremea va fi deosebit de calda. Vor fi averse si descarcari electrice, cu o probabilitate mai mare de aparitie in zona de munte si in vestul, nord-vestul si centrul tarii.

 

stirilekanald.ro

Mama băieţelului omorât de câini e disperată! Crede că şi al doilea fiu al ei este în pericol! Puştiul va fi coleg la şcoală cu băiatul care şi-a ucis bunica EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune