Anunțul momentului! Cristian Bușoi, noi declarații despre vaccinul AstraZeneca: „Ar fi ideal dacă politicienii ar tăcea”

Cristian Bușoi a vorbit despre serul AstraZeneca. Ce dezvăluiri a făcut liberalul?

Cristian Bușoi
Autor: Adriana Mihaela

In articol:

Cristian Bușoi, responsabil al Parlamentului European în relația cu Agenția Europeană a Medicamentului, a făcut câteva precizări cu privire la vaccinul AstraZeneca. Potrivit spuselor sale, politicienii trebuie să aștepte pronunțarea EMA asupra serului. Cristian Bușoi este de părere că cetățenii români și toți cetățenii europeni trebuie să aibă încredere în decizia celei mai importante autorități de sănătate din UE.

Citeste si: Austria suspendă vaccinările cu un lot de AstraZeneca, după decesul unei femei de 49 de ani! Ce spun autoritățile

„Ca om care așteaptă rândul la vaccinare și care s-a confruntat cu probleme de sănătate din cauza COVID-19, aștept cu nerăbdare să mă vaccinez și sper ca vaccinul AstraZeneca să poată fi folosit și să primească o nouă validare științifică”.

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

Cristian Bușoi
Cristian Bușoi[Sursa foto: Facebook]

Cristian Bușoi are încredere în Agenția Europeană a Medicamentului 

Prin intermediul unei postări făcute pe pagina sa de Facebook, Cristian Bușoi a ținut să precizeze că are încredere în Agenția Europeană a Medicamentului, spunând că această instituție nu a dezamăgit până acum.

De asemenea, în ceea ce privește campania de vaccinare, politicianul a mărturisit că părerile sunt împărțite și că există multă tensiune în dezbaterea publică. În plus, Cristian Bușoi a arătat că există state în prag de alegeri sau care trec prin alegeri, unde publicul este speriat și sunt multe reacții cu privire la acest subiect. 

Citeste si: S-a decis! România continuă inocularea cu serul produs de AstraZeneca. Ce țări au suspendat imunizarea cu acest vaccin

„Întrebarea cred, de bun simț, este la ce ne așteptăm într-o asemenea criză în care tot ce înseamnă putere globală, statală, companie privată, expertiză științifică și de cercetare au fost luate prin surprindere și au fost nevoie să acționeze fără protocoalele cunoscute. Da, sunt obstacole, dar acestea pot fi depășite dacă există încredere în decizia unor autorități și a expertizei științifice și dacă se pune punct zgomotului”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bărbat vaccinat cu Pfizer a primit cea de-a două doză de vaccin de la Moderna! "Doctorul mi-a spus că nu se va întâmpla nimic"

Tulpina coronavirusului care trece neobservată la testul PCR, descoperită în Franța. Ce spun autoritățile

Klaus Iohannis, despre siguranța vaccinului AstraZeneca. Președintele României face un apel către români: „Să rămânem vigilenți!”

Horoscop 18 Aprilie 2021: astazi Taurul va fi enervat la culme de un neadevar

Revine o emisiune super celebră din România! Extrem de mulți români o iubeau la nebunie

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Toți șoferii sunt vizați. Nu mai faceți acest gest în trafic, polițiștii sunt necruțători

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies