Anuntul pe care fanii trupei Gaz pe Foc il asteptau! Ce se va intampla cu formatia dupa condamnarea lui Alin Lupsa!

Paul Panait a dezvaluit ca, in ciuda faptului ca Alin Lupsa a fost condamnat la puscarie, trupa Gaz pe Foc va exista in continuare. ##VIDEO133110##

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereInvitat la Teo Show, Paul Panait a povestit prin ce soc a trecut cand a aflat ca Alin Lupsa, colegul lui de trupa, a fost condamnat la 2 ani de inchisoare, pentru trafic de influenta. El a dezvaluit ca vorbit ultima oara cu Alin pe 10 decembrie, cand acesta l-a sunat sa ii spuna ca la dimineata trebuie sa se predea.

fara descriere"Vreau sa fac una nunt. Trupa Gaz pe Foc va continua. Voi reface piesa 'Adio', in colaborare cu CRBL. O sa cant in continuare. gaz pe Foc nu se va opri. Alin este fratele meu, il voi vizita. Acum vreau sa il las sa se linisteasca. Am citit in presa despre ce e acuzat. Noi doi nu am vorbit despre acest proces. Alin nu se astepta la asa ceva. Acum 2 saptmani a avut o infatisare si mi-a spus ca totul e ok. Sunt alaturi de Alin si de familia lui. Sunt sigur ca sotia lui se uita la noi. Era fericita ca se face din nou Gaz pe Foc. Mie nu imi vine sa cred ce s-a intamplat. Eu mi-l inchipui mereu langa mine.  Locul lui e langa mine pe scena. Eu, personal, cred ca o sa fie eliberat mai devreme pentru buna purtare, sunt doar 2 ani pana la urma", a spus Paul.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate