Anunţul şefului Metrorex: Cum va fi eliminată aglomeraţia de la metrou

Distribuie pe:

Autor: R.L.

 

Directorul general al Metrorex, Dumitru Şodolescu, a declarat, luni, că instituţia pe care o conduce intenţionează să extindă Magistrala Pipera cu încă două staţii, una dincolo de Pipera, iar cealaltă dincolo de Berceni.

 

Directorul Metrorex, Dumitru Şodolescu, susţine că pentru eliminarea aglomeraţiei de pe Magistrala Pipera – Berceni este nevoie de încă două staţii, respectiv câte una la cele două capete.

 

„Am demarat formalităţile pentru studiul de fezabilitate, pentru extindere, atât spre Pipera, cât şi spre Berceni, ceea ce va conduce la micşorarea timpului între două garnituri de metrou. Timpul de aşteptare ar putea să scadă la 90 de secunde, iar acum este în jur de trei minute”,a declarat, luni, Dumitru Şodolescu.

sursa

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Flora Năstase, supranumită „Regina Blănurilor”, revenire spectaculoasă după zece ani de absenţă. A fost dărâmată de pierderea unui milion de euro

Adina Buzatu a făcut spectacol în păşi de tango Argentinian! Cine a fost alături de ea pe scenă

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iată cine a înlocuit-o pe Mirela Vaida la Acces Direct!

Lovitură MAXIMĂ pentru cei cu mașini diesel. Inevitabilul s-a produs deja

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Istoria Secretă.Cum a salvat Regina Maria Marea Unire. A vrăjit un premier și...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies