Anunțul trist despre Iker Casillas după ce portarul spaniol a suferit un infarct!

Iker Casillas a suferit un infarct în timpul unui antrenament. Din fericire, marele Iker Casillas se află acum în afara oricărui pericol.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Vestea tristă este că microbiștii nu îl vor mai putea urmări pe teren pe Iker Casillas. Un medic a explicat că nu mai poți juca fotbal profesionist cu un stent montat.

Astfel, cariera excepțională a lui Iker Casillas se încheie la 37 de ani. Probabil că lui Iker i se va face un meci de retragere, ca fanii să își ia rămas-bun de la el așa cum se cuvine.

“Nu mai poţi juca fotbal cu un stent coronarian, mai ales ca portar. Iker se va întoarce la o viaţă normală, însă nu va mai putea rămâne un sportiv profesionist”, a declarat Juan Antonio Corbalan, medic cardiolog şi fost jucător de baschet la Real Madrid.

fara descriere

Iker Casillas a suferit un infarct în timpul antrenamentului de miercuri, 1 mai, al formaţiei portugheze FC Porto, la care evolua. Fostul goalkeeper de la Real Madrid a fost transportat de urgenţă la spital, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. La scurt timp, clubul Porto a emis un comunicat în care a precizat că problema de la inimă a lui Casillas a fost rezolvată şi acesta este în afara oricărui pericol.

Sosit în 2015 în Portugalia, Iker Casillas şi-a prelungit contractul cu FC Porto, în luna martie, până în 2020. În actual sezon, campionul mondial cu Spania în 2010 a fost folosit în 42 de partide, reuşind să menţină poarta intactă a lui Porto în 19 ocazii.

Pe lângă Campionatul Mondial şi cele două Campionate Europene obţinute alături de Spania, Casillas are numeroase trofee şi alături de echipa de club. Printre cele mai importante se numără trei triumfuri în Liga Campionilor şi cinci titluri în La Liga, toate alături de Real Madrid, pentru care a evoluat în 725 de partide.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate