Anunțul trist despre Lucian Bute! Lacrimi la conferința de presă în care s-a dat vestea

Lucian Bute s-a retras oficial din box. Anunțul trist a fost făcut într-o conferință de presă, acolo unde fostului campion mondial de box i-au dat chiar lacrimile.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Lucian Bute nu mai boxase de acum doi ani, iar anunțul vine natural.

"S-a terminat pentru mine. La 39 de ani este momentul să dau pagina. Asta este viața. Îmi e foarte greu, dar știu că e cea mai bună decizie. Nu mai am nimic de demonstrat. Încă două sau trei lupte pentru câțiva dolari nu ar fi schimbat nimic. Sunt sănătos și vreau să mă ocup de familie. Cei doi copii ai mei sunt cel mai frumos cadou pe care l-am primit", a declarat Lucian Bute la conferința de presă. Bute a fost mai emoționat ca niciodată, fostul boxer neputând să își oprească lacrimile în unele momente, informează jurnaliștii de la Journal de Montreal.

În vârstă de 39 de ani, Bute boxase ultima oară în februarie 2017, atunci când a fost învins prin Knock Out de columbianul Eleider Alvarez, actualul campion mondial WBO la categoria semigrea.

În cariera sa, Bute are 32 de victorii, dintre care 25 obținute înainte de limită și 5 înfrângeri, dintre care 2 prin KO.

Lucian Bute este cel mai titrat român din box, după ce a deținut centura IBF la categoria supermijlocie timp de 4 ani și jumătate, pe care și-a apărat-o cu succes de 9 ori, iar în cel de-al zecelea meci a fost învins pentru prima dată în carieră, de Carl Froch, prin knock out, relatează antena3.ro.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate