Anunțul făcut de Felix Baumgartner, după cinci ani de relație cu Mihaela Rădulescu: „Îți mulțumesc pentru toate momentele remarcabile petrecute împreună”

Felix Baumgartner și Mihaela Rădulescu sărbătoresc astăzi cinci ani de relație.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Felix Baumgartner și Mihaela Rădulescu sărbătoresc astăzi, 23 octombrie, cini ani de relație. Deși sunt două persoane ocupate și uneroi se află în țări diferite și nu se văd cât de des și-ar dori, relația lor este mai puternică decât se așteptau cei din jur la începutul poveștii lor de dragoste.

Aflat în Chicago, Felix Baumgartner nu a uitat de aniversarea lui și a iubitei lui, Mihaela Rădulescu, și i-a transmis un mesaj public, pe pagina lui de Instagram.

Happy 5th anniversary my love. Thank you for all these outstanding moments together. I love you #felixbaumgartner #mihaelaradulescuschwartzenberg #anniversary

(n.r.: Aniversarea cu numărul 5 să fie una fericită, iubirea mea. Îți mulțumesc pentru toate momentele remarcabile petrecute împreună. Te iubesc #felixbaumgartner #mihaelaradulescuschwartzenberg #aniversare)”, este mesajul postat de logodnicul vedetei românce pe contul lui de Instagram.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu bărbatul din Suceava care i-a pus ștreangul gât fiului de doar doi ani! Fosta iubită trăiește în continuare în teroare

Citeste si: Un nou cutremur a avut loc în Vrancea! A fost al 13-lea din această lună și s-a simțit în mai multe orașe din țară

Citeste si: Inna, primul artist român pe coloana sonoră Need For Speed! Ce piesă a intrat în playlist-ul celui mai tare joc cu mașini din lume?

Felix Baumgartner a publicat și câteva fotografii reprezentative în care apare alături de Mihaela Rădulescule. Imaginile și mesajul lui au adunat mai bine de o mie de aprecieri în doar două ore. Românca a publicat și ea la InstaStory o fotografie în care apare alături de bprbatul care o face fericită de cinci ani încoace.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate