Apariția inedită a lui Cătălin Scărlătescu: și-a făcut icoană cu propriul chip! „Se vor face iconițe cu tine în loc de Arsenie Boca”

Cătălin Scărlătescu și-a șocat colegii de la Chefi la Cuțite în momentul în care a venit în platoul emisiunii cu propria icoană.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea


In articol:

Chefi la Cuțite, concursul culinar cu cei trei jurați, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu face deliciul publicului. Emisiunea nu este bazată doar pe spectacolul culinar, ci este presărată și de multe momente amuzante a căror protagoniști sunt chiar jurații.

Citeste si: Cum a reacționat Florin Marin, după ce și-a revăzut iubitul mort la tv! Sunt ultimele imagini cu fostul preot gay de 82 de ani

Într-una dintre emisiuni, Cătălin Scărlătescu i-a scos din sărite pe colegii lui când și-a făcut aparția pe platoul emisiunii cu o icoană pe care a agățat-o pe perete. Însă nu icoana în sine era problema, ci faptul că era întruchiparea lui, iar pe lângă el erau și colegii lui, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Cătălin Scărlătescu și-a socat colegii! Are icoană cu propriul chip. Cum au reacționat Sorin Bontea și Florin Dumitrescu 

În momentul în care Cătălin Scărlătescu a agățat icoana pe perete, ceilalți doi colegi nu s-au putut abține să nu facă glume pe seama lui.

Citeste si: Amalia Bellantoni de la Chefi la Cutite a ajuns la IML! Avem imagini in exclusivitate! Ce spune despre bărbatul care a agresat-o! EXCLUSIV

„Nu ești pe craca ta, prietene”, a fost de părere Florin Dumitrescu, în timp ce Sorin Bontea nu mai contenea să se „minuneze” de idea colegului său: „Nu cred aşa ceva. Băi, eşti sănătos? Doamne, ferească sfântul!”

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Florin Dumitrescu: Monica, avem și noi o candelă, te rog? O candelă, un pic de tămâie?

Cătălin Scărlătescu: E drept?

Florin Dumitrescu: Băi, tu ești un sfânt în viață. Mâine-poimâine se vor face iconițe cu tine în loc de Arsenie Boca! Să-ţi laşi părul să crească

Cătălin Scărlătescu: N-ai zis tu că o să fiu și Sfânt.

Ba mai mult, Florin Dumitrescu a intrat în jocul lui Scărlătescu și a sunat un coleg și i-a spus să se oprească la biserică și să cumpere toatele cele trebuincioase pentru a forma un altar sub icoana lui Cătălin Scărlătescu.

Citeste si: Bianca de la „Puterea Dragostei”, apariție neașteptată într-o emisiune culinară. A ținut totul secret

Florin Dumitrescu: Îmi cumperi așa: trei candele, tămâie și cu păhăruț din ăla pentru tămâie și 10-20 de lumânări”

Sorin Bontea: Nu cred, tu intri în jocul lui? Ăsta a luat-o randeaua, dar tu?

Florin Dumitrescu: Facem și slujbă!

După ce s-au minunat de isparva colegului lor, cei trei au decis să-i declare ziua în calendar și să aibă o sărbătoare cu cruce roșie.

Florin Dumitrescu: 22 mai, zi roșie în calendar. 22 mai, se prevestește nașterea lui Cătălin Scărlătescu, cu o lună înainte. De azi înainte intrați în post. Dezlegare doar la scoici.

Sorin Bontea: Sfântul scoicilor.

Cătălin Scărlătescu: Tu știi că de 5 ani pe 22 mai eu făceam festivalul scoicilor la Constanța? uite cum se leagă.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

VIDEO | Manelistul Costel Biju, plângere penală după ce a blestemat un polițist: „Mama face farmece. Să te pregătești!”

Bilanț COVID-19, 9 august: 1.145 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, în ultimele 24 de ore, bilanţul ajungând la 61.768

Dieta lui Cristiano Ronaldo. Ce mănâncă fotbalistul în fiecare zi. Alimentul ”magic” din rutina sa

Încă un bebeluș în familie! Vedeta TV tocmai a dat vestea. Ce nume va purta micuța

Ce ingredient folosim în ciorbă și ne poate îmbolnăvi. Specialișii spun că este o adevărată otravă pentru organism

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies