Apariţie de infarct la mare! Uite-l pe Liviu Vârciu doar în prosop! Ce notă îi daţi, doamnelor? VIDEO EXCLUSIV!

Liviu Vârciu, doar în prosop! Uite cum l-au surprins paparazzii noştri!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Am ajuns la mijlocul sezonului estival şi am reuşit să vă prezentăm, până acum, cele mai sexy femei din România, în toată splendoarea lor, la plajă. Ei bine, dar nu ar fi corect să le facem astfel de "cadouri" doar domnilor, aşa că astăzi am pregătit pentru dumneavoastră, dragi urmaşe ale Evei, o filmare fierbinte cu unul dintre cei mai iubiţi bărbaţi din România.

Citeste si: Cum arată vila lui Liviu Vârciu filmată din dronă: „Lăsaţi invidia deoparte!” VIDEO

Volubil, mereu pus pe şotii şi cu un umor inegalabil, Liviu Vârciu, căci despre el vorbim, are şi calităţi fizice incontestabile...Iar paparazzii noştri l-au surprins, doamnelor, doar într-un prosop.

Liviu Vârciu, doar în prosop! A fost surprins de paparazzi când ieşea, dezbrăcat, din rulota lui!

Fotografii noştri au fost pe fază, ca de fiecare dată, şi l-au imortalizat pe îndrăgitul om de televiziune când ieşea, dezbrăcat, din rulota lui.

Dar materialul nu mai are nevoie de niciun comentariu! Doar de notele voastre, căci suntem foarte curioase pe ce loc l-aţi plasa în topul celor mai sexy bărbaţi de pe plaiurile mioritice.

Citeste si: Decizia luata de Liviu Varciu si fosta lui iubita de dragul fetitei pe care o au impreuna! Au discutat aprins, dar pana la urma...

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate