WOW

Aparitie de senzatie a partenerei de viata a “uriasului” Sandu Lungu la plaja! El este un “munte de om”, dar femeia este o adevarata diva | VIDEO EXCLUSIV

Zici "munte de om" si te gandesti la el, insa putini stiu cum arata partenera lui de viata.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

Sandu Lungu este unul dintre cei mai indragiti sportivi din Romania. Fost campion mondial la judo U20, in 1994, el s-a remarcat cativa ani mai tarziu in concursurile bazate in special pe forta! 

Cu toate ca este un “munte de om” si un dur in ring, Sandu Lungu a surprins prin felul in care comporta dincolo de la sala de sport! Omul care cantareste peste 150 de kilograme este un mielusel acasa, acolo unde are o partenera de viata superba. (intra sa vezi de ce a facut infarct Sandu Lungu)

Sandu Lungu si-a dus familia la mare! Sotia lui a fost o adevarata nimfa in costum de baie

Astfel daca pe uriasul Lungu, actualul antrenor la luptele in cusca ale Dianei Belbita, il stie toata Romania, ei bine putini sunt cei care o cunosc si pe sotia lui, Clara, cu care barbatul are si doi copilasi frumosi. Gemenii Gloria Alexandra si Alexandru Vlad au venit pe lume in 2015 si sunt lumina ochilor celor doi, astfel ca sportivul si nevasta lui nu pleaca nicaieri fara a-i lua cu ei.

Asa s-a intamplat si in weekend! Sandu Lungu si-a dus familia la mare, in vacanta la Mamaia si toti s-au distrat de minune pe litoral! Mai mult, au si atras atentia tuturor in momentul in care si-au facut aparitia la sezlonguri. Sportivul prin alura lui masiva si razboinica, iar sotia prin felul in care arata, blonda, slaba si extrem de sexy in costum de baie. Amandoi in schimb au avut grija de copilasii lor, in plus, cu unul dintre ei s-au si avantat un pic in valurile marii.

Galerie foto