Apariție neașteptată: Andreea Marin, în fața juraților! ”Zâna” a pregătit o surpriză de proporții: îi ia la ”rost” pe Cheloo, Delia și Bendeac

Andreea Marin va fi prezentă la cel de-al șaselea sezon ”iUmor”. ”Zâna Surprizelor” vrea să îi ia la rost pe cei trei jurați: Cheloo, Delia și Bendeac.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Nu foarte mulți s-ar fi așteptat, dar Andreea Marin va fi una dintre invitatele speciale dintr-un talent show. Nu doar că se va ”lupta” cu criticile aduse din partea celor trei jurați, Cheloo, Delia și Bendeac, dar se va bucura de atmosferă și...”roast”! Oare Andreea Marin i-a ”tăvălit” pe cei trei jurați sau s-a jucat cu mințile lor?

  Citeste si: Fratele lui Mirel Rădoi, operat în această dimineață. Mihai Nicușor Rădoi s-a aruncat, ieri, de la etajul 4

  fara descriere

  Se speculează că Andreea Marin ar fi co-prezentatoare

  Mai multe persoane speculează pe internet, pe rețelele de socializare, că ”Zâna Surprizelor” ar putea fi co-prezentatoarea lui Șerban Copoț: ”I-a luat Andreea Marin locul lui Grigorescu”.

  Citeste si: Te-ai gândit cum reușește Andreea Marin să arate impecabil? Uite care e dieta secretă a brunetei

  Adevărul este altul! Andreea Marin este invitată în platoul show-ului de talent, pe lângă multe alte vedete precum: Gabriel Cotabiță, Carmen Tănase, chef Florin Dumitrescu, Roxana Vancea.

  Noul co-prezentator al lui Șerban Copoț va fi comediantul Dan Badea.

  Galerie foto 
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate