Vedete

Aparitie socanta la concertul in memoria Madalinei Manole! Toti au crezut ca o au in fata ochilor chiar pe "Fata cu parul de foc"

Aparitie socanta la concertul in memoria Madalinei Manole, care a avut loc la Sala Palatului, weekendul trecut.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Spectatorii prezenti weekendul trecut la Sala Palatului au avut parte de o surpriza care le-a dat fiori reci pe sira spinarii. La concertul in memoria Madalinei Manole si-a facut aparitia nimeni alta decat... Fata cu Parul de Foc. Roscata, slaba, inalta si cu nelipsita cicatrice, femeia a stat in anturajul familiei cantaretei, si-a facut poze cu acestia si a aparut instant pe conturile de socializare ale apropiatilor Madalinei.

Aparitie socanta la concertul in memoria Madalinei Manole! Cine e fata cu parul de foc?

A inviat Madalina Manole? Evident, acest lucru este imposibil, indiferent cat de mult si-ar dori acest lucru marii fani ai cantaretei. Roscata „cu parul de foc” era Monica, o fana infocata a regretatei artiste care s-a stins in urma cu aproape 8 ani.

In ultimii ani, Moni (cum este alintata femeia) a suferit o transformare incredibila si parca a preluat din trasaturile fizice ale Madalinei Manole. Totusi, parca niciodata Moni nu a semanat atat de tare cu Madalina.

Fotografii: Facebook/Valy Ispas, Marian Manole

 

Galerie foto