Apariţie şocantă la mall! Deşi erau peste 20 grade, prinţesa Lia şi-a pus căciulă de blană! VIDEO EXCLUSIV

Prinţesa Lia este o apariţie şocantă de cele mai multe ori când iese în public.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Prinţesa Lia este deja celebră în lumea mondenă pentru căciulile şi pălăriile sale din blană, având chiar un model preferat, extrem de ciudat, despre care specialiştii spun că ar fi de fapt gulere de blană purtate pe post de căciulă.

Însă, atunci când afară sunt peste 20 de grade, să mergi la mall cu o căciulă de blană pe cap este cel puţin ciudat. Pentru că aşa a fost surprinsă, zilele trecute, prinţesa Lia, într-una din cafenelele dintr-un mall bucureştean. În aceste condiţii, nu e de mirare că toată lumea o privea lung!

Ceea ce a mai atras  atenţia au fost şi pantofii cu un toc exagerat de înalt atât pentru o ieşire la mall, dar şi pentru vârsta înaintată a prinţesei.

Prinţesa Lia şi-a ascuns vârsta! Câţi ani are de fapt?

Soţia Prinţului Paul şi-a ascuns cu dibăcie adevărata vârstă, mai ales că a devenit mama unui băieţel în urmă cu doar 8 ani. S-a spus atunci că Prinşesa Lia ar fi avut la naşterea băieţelului, 58 de ani, ceea ce ar însemna că acum are 66 de ani. Conform unor alte biografii, Prinţesa Lia s-a născut la 23 februarie 1949, ceea ce însemnă că a împlinit 69 de ani.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate